Locator Київ Ветеринарні клініки метро Героїв Дніпра Ветеринарні клініки метро Героїв Дніпра Київ

Ветеринарні клініки поряд метро Героїв Дніпра у Києві

6
фільтр: цілодобово
  • Ветеринарная клиника Четыре лапы

    метро Героїв Дніпра, вулиця Героїв Дніпра, тел. 0 (44) 412-51... показати
    метро Героїв Дніпра, вулиця Героїв Дніпра, 67а, тел. +380(44)412-51-83 детальніше
    Ветеринарні клініки Ветеринарная клиника Четыре лапы знаходиться у Києві, вулиця Героїв Дніпра. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар

    метро Героїв Дніпра, проспект Володимира Івасюка, тел. 0 (44) 338-29... показати
    метро Героїв Дніпра, проспект Володимира Івасюка, 54а, тел. +380(44)338-29-10 детальніше
    Ветеринарні клініки Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар знаходиться у Києві, проспект Володимира Івасюка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Ветеринарная клиника Нико-вет

    вулиця Північна, тел. 0 (44) 332-55... показати
    вулиця Північна, 3, тел. +380(44)332-55-77 детальніше
    Ветеринарні клініки Ветеринарная клиника Нико-вет знаходиться у Києві, вулиця Північна. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Ветеринарная клиника Алден-Вет 10 філій у Київ

    вулиця Героїв Дніпра, тел. 0 (44) 489-94... показати
    вулиця Героїв Дніпра, 18, тел. +380(44)489-94-01 детальніше
    Ветеринарні клініки Ветеринарная клиника Алден-Вет знаходиться у Києві, вулиця Героїв Дніпра. Також у цієї організації є ще 10 філій. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Ветеринарная клиника Алден-Вет 10 філій у Київ

    вулиця Героїв Дніпра, тел. 0 (44) 489-94... показати
    вулиця Героїв Дніпра, 14, тел. +380(44)489-94-01 детальніше
    Ветеринарні клініки Ветеринарная клиника Алден-Вет знаходиться у Києві, вулиця Героїв Дніпра. Також у цієї організації є ще 10 філій. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Ветеринарія

    метро Героїв Дніпра, вулиця Героїв Дніпра, тел.
    метро Героїв Дніпра, вулиця Героїв Дніпра, , тел. детальніше
    Ветеринарні клініки Ветеринарія знаходиться у Києві, вулиця Героїв Дніпра.

Коротко про ветеринарні клініки поряд метро Героїв Дніпра

На цій сторінці зібрані ветеринарні клініки, розташовані поряд метро Героїв Дніпра у Києві. . Locator відомо про шість ветеринарні клініки поряд з цим місцем серед яких Ветеринарная клиника Четыре лапы, Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар, Ветеринарная клиника Нико-вет та інші , які розташовані на вул. Героїв Дніпра, пр. Володимира Івасюка, вул. Північна і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці ветеринарні клініки.

  • Чи є і скільки Ветеринарні клініки працюють поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Так, поряд метро Героїв Дніпра у Києві є Ветеринарні клініки. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Ветеринарні клініки.

  • Які Ветеринарні клініки найкращі поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Ветеринарні клініки поряд метро Героїв Дніпра у Києві: Ветеринарная клиника Четыре лапы, Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар, Ветеринарная клиника Нико-вет.

  • Де знаходиться найближчі від мене Ветеринарні клініки поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Ветеринарні клініки, перейдіть на сторінку Ветеринарні клініки поряд метро Героїв Дніпра у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Ветеринарні клініки поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Ціни на послуги Ветеринарні клініки залежать від конкретної послуги і Ветеринарні клініки. Locator.ua дає можливість всім Ветеринарні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Ветеринарні клініки.

  • Послугами яких Ветеринарні клініки поряд метро Героїв Дніпра у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Ветеринарні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ветеринарная клиника Четыре лапы, Ветеринарно-консультационный центр Мадагаскар, Ветеринарная клиника Нико-вет.

  • Як зв'язатись з цими Ветеринарні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Ветеринарні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Ветеринарні клініки поряд метро Героїв Дніпра у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Ветеринарні клініки у Києві

Ветеринарні клініки за районами Києва:

Ветеринарні клініки за близькістю до метро:

Академмістечко, Берестейська, Бориспільська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Площа Льва Толстого, Позняки, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Харківська, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

вакцинація тварин, ветеринар-акушер/гінеколог, стрижка тварин, ветеринар-анестезіолог, обробка від паразитів, ветеринар-кардіолог, готель для тварин, ветеринар, ветеринар-стоматолог, ветеринар-дерматолог/аллерголог, ветеринар-дієтолог, ветеринар-офтальмолог, ветеринар-реаниматолог, ветеринар-ендокринолог, обрізання клюва, ветеринар-гомеопат, ветеринар-онколог, груммінг тварин, консультація ветеринара-дерматолога, продаж амуніції для тварин, кесарів розтин собакам, продаж кормів для тварин, видача довідок та сертифікатів про тварин, видалення молочних зубів у цуценят, продаж антигельмінтних препаратів, стерилізація кішки, видалення зубів котам, продаж інсектицидних товарів, кастрація кота