Locator Київ Ветеринарні клінікивулиця Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) Київ

Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві

1
  • Ветеринарна клініка Чотири лапи 3 філій у Київ

    вулиця Рональда Рейгана, тел. 0 (97) 545-40... показати
    вулиця Рональда Рейгана, 8, тел. +380(97)545-40-04 детальніше
    Ласкаво просимо до ветеринарної клініки «4 лапи» Ветеринарна клініка «Чотири лапи» заснована в 2005 році кандидатом ветеринарної медицини Дорощук Віктором Олександровичем. Клініка має ліцензію на...

Коротко про ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві

На цій сторінці зібрані ветеринарні клініки, розташовані на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві. Locator відомо про одна ветеринарні клініки поряд з цим місцем серед яких Ветеринарна клініка Чотири лапи , який розташований на вул. Рональда Рейгана. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці ветеринарні клініки.

  • Скільки Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві?

    За даним Locator на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві ведуть діяльність 1 Ветеринарні клініки.

  • Які Ветеринарні клініки найкращі на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві: Ветеринарна клініка Чотири лапи.

  • Де знаходиться найближчі від мене Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Ветеринарні клініки, перейдіть на сторінку Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві?

    Ціни на послуги Ветеринарні клініки залежать від конкретної послуги і Ветеринарні клініки. Locator.ua дає можливість всім Ветеринарні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Ветеринарні клініки.

  • Послугами яких Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Ветеринарні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ветеринарна клініка Чотири лапи.

  • Як зв'язатись з цими Ветеринарні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Ветеринарні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Ветеринарні клініки на вулиці Рональда Рейгана (бывш. Теодора Драйзера) у Києві поряд

за станціями метро поряд:

    Ветеринарні клініки у Києві

    Ветеринарні клініки за районами Києва:

    Ветеринарні клініки за близькістю до метро:

    Академмістечко, Берестейська, Бориспільська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Площа Льва Толстого, Позняки, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Харківська, Чернігівська, Шулявська

    Більше популярних послуг у рубриці:

    аналізи тваринам, кастрація/стерилізація тварин, ортопедія, усипляння тварин, эхо серця собаці, ветеринар-хірург, стерилізація кішки, ветеринар, УЗД органів черевної порожнини тваринам, консультація ветеринара, ветеринар-стоматолог, лабораторні дослідження, чіпування, эхо серця тваринам