Locator Київ Амбулаторії та медпунктиНова Дарниця Амбулаторії та медпункти Нова Дарниця Київ

Амбулаторії та медпункти на Новій Дарниці у Києві

2
  • Амбулатория семейной медицины № 2

    вулиця Сімферопольська, тел. 0 (44) 566-52... показати
    вулиця Сімферопольська, 3/2, тел. +380(44)566-52-45 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Амбулатория семейной медицины № 2 знаходиться у Києві, вулиця Сімферопольська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Амбулатория № 1 Дарницкого района города Киева

    вулиця Вереснева, тел. 0 (44) 576-41... показати
    вулиця Вереснева, 4, тел. +380(44)576-41-71 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Амбулатория № 1 Дарницкого района города Киева знаходиться у Києві, вулиця Вереснева. Сьогодні ця організація працює за...

Коротко про амбулаторії та медпункти на Новій Дарниці у Києві

На цій сторінці зібрані амбулаторії та медпункти, розташовані на Новій Дарниці у Києві. . Locator відомо про дві амбулаторії та медпункти поряд з цим місцем серед яких Амбулатория семейной медицины № 2, Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Амбулатория № 1 Дарницкого района города Киева , які розташовані на вул. Сімферопольська, вул. Вереснева. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці амбулаторії та медпункти.

  • Чи є і скільки Амбулаторії та медпункти працюють на Новій Дарниці у Києві?

    Так, на Новій Дарниці у Києві є Амбулаторії та медпункти. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Амбулаторії та медпункти.

  • Які Амбулаторії та медпункти найкращі на Новій Дарниці у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Амбулаторії та медпункти на Новій Дарниці у Києві: Амбулатория семейной медицины № 2, Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Амбулатория № 1 Дарницкого района города Киева.

  • Де знаходиться найближчі від мене Амбулаторії та медпункти на Новій Дарниці у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Амбулаторії та медпункти, перейдіть на сторінку Амбулаторії та медпункти на Новій Дарниці у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Амбулаторії та медпункти на Новій Дарниці у Києві?

    Ціни на послуги Амбулаторії та медпункти залежать від конкретної послуги і Амбулаторії та медпункти. Locator.ua дає можливість всім Амбулаторії та медпункти вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Амбулаторії та медпункти.

  • Послугами яких Амбулаторії та медпункти на Новій Дарниці у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Амбулаторії та медпункти, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Амбулатория семейной медицины № 2, Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Амбулатория № 1 Дарницкого района города Киева.

  • Як зв'язатись з цими Амбулаторії та медпункти?

    Контакти для зв'язку з цими Амбулаторії та медпункти ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Амбулаторії та медпункти на Новій Дарниці у Києві поряд

за станціями метро поряд:

    Амбулаторії та медпункти у Києві

    Амбулаторії та медпункти за районами Києва:

    Амбулаторії та медпункти за близькістю до метро:

    Берестейська, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Осокорки, Позняки, Тараса Шевченка, Теремки, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська