Locator Київ Амбулаторії та медпунктиСвятошинський район Амбулаторії та медпункти Святошинський район Київ

Амбулаторії та медпункти у Святошинському районі у Києві

3
  • Амбулаторія №3, КНП "ЦПМСД №1"

    вулиця Михайла Котельникова, тел. 0 (44) 227-29... показати
    вулиця Михайла Котельникова, 95, тел. +380(44)227-29-03 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Амбулаторія №3, КНП "ЦПМСД №1" знаходиться у Києві, вулиця Михайла Котельникова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Амбулатория семейной медицины

    Святошинський район, вулиця Бударіна, тел. 0 (44) 451-37... показати
    Святошинський район, вулиця Бударіна, 3в, тел. +380(44)451-37-22 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Амбулатория семейной медицины знаходиться у Києві, вулиця Бударіна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 18:00.
  • Амбулаторія №5, КНП "ЦПМСД №3"

    вулиця Михайла Драй-Хмари, тел. 0 (44) 405-80... показати
    вулиця Михайла Драй-Хмари, 44, тел. +380(44)405-80-80 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Амбулаторія №5, КНП "ЦПМСД №3" знаходиться у Києві, вулиця Михайла Драй-Хмари. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.

Коротко про амбулаторії та медпункти у Святошинському районі у Києві

На цій сторінці зібрані амбулаторії та медпункти, розташовані у Святошинському районі у Києві. . Locator відомо про три амбулаторії та медпункти поряд з цим місцем серед яких Амбулаторія №3, КНП "ЦПМСД №1", Амбулатория семейной медицины, Амбулаторія №5, КНП "ЦПМСД №3" , які розташовані на вул. Михайла Котельникова, вул. Бударіна, вул. Михайла Драй-Хмари. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці амбулаторії та медпункти.

  • Чи є і скільки Амбулаторії та медпункти працюють у Святошинському районі у Києві?

    Так, у Святошинському районі у Києві є Амбулаторії та медпункти. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Амбулаторії та медпункти.

  • Які Амбулаторії та медпункти найкращі у Святошинському районі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Амбулаторії та медпункти у Святошинському районі у Києві: Амбулаторія №3, КНП "ЦПМСД №1", Амбулатория семейной медицины, Амбулаторія №5, КНП "ЦПМСД №3".

  • Де знаходиться найближчі від мене Амбулаторії та медпункти у Святошинському районі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Амбулаторії та медпункти, перейдіть на сторінку Амбулаторії та медпункти у Святошинському районі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Амбулаторії та медпункти у Святошинському районі у Києві?

    Ціни на послуги Амбулаторії та медпункти залежать від конкретної послуги і Амбулаторії та медпункти. Locator.ua дає можливість всім Амбулаторії та медпункти вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Амбулаторії та медпункти.

  • Послугами яких Амбулаторії та медпункти у Святошинському районі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Амбулаторії та медпункти, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Амбулаторія №3, КНП "ЦПМСД №1", Амбулатория семейной медицины, Амбулаторія №5, КНП "ЦПМСД №3".

  • Як зв'язатись з цими Амбулаторії та медпункти?

    Контакти для зв'язку з цими Амбулаторії та медпункти ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Амбулаторії та медпункти у Святошинському районі у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Амбулаторії та медпункти у Києві

Амбулаторії та медпункти за районами Києва:

Амбулаторії та медпункти за близькістю до метро:

Берестейська, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Осокорки, Позняки, Тараса Шевченка, Теремки, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська