Locator Київ Вищі навчальні закладиЄвропейська площа Вищі навчальні заклади Європейська площа Київ

Вищі навчальні заклади на Європейська площа у Києві

1
  • Институт Востоковедение

    вулиця Михайла Грушевського, тел. 0 (44) 278-76... показати
    вулиця Михайла Грушевського, 4, тел. +380(44)278-76-52 детальніше
    Вищі навчальні заклади Институт Востоковедение знаходиться у Києві, вулиця Михайла Грушевського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про вищі навчальні заклади на Європейська площа у Києві

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані на Європейська площа у Києві. . Locator відомо про одна вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких Институт Востоковедение , який розташований на вул. Михайла Грушевського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Чи є і скільки Вищі навчальні заклади працюють на Європейська площа у Києві?

    Так, на Європейська площа у Києві є Вищі навчальні заклади. За даним Locator тут ведуть діяльність 1 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі на Європейська площа у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади на Європейська площа у Києві: Институт Востоковедение.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади на Європейська площа у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади на Європейська площа у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади на Європейська площа у Києві?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади на Європейська площа у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Институт Востоковедение.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади на Європейська площа у Києві поряд

Вищі навчальні заклади у Києві

Вищі навчальні заклади за районами Києва:

Вищі навчальні заклади за близькістю до метро:

Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Виставковий центр, Вокзальна, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська