Locator Київ Вищі навчальні заклади метро Дарниця Вищі навчальні заклади метро Дарниця Київ

Вищі навчальні заклади поряд метро Дарниця у Києві

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • ПВУЗ Международная академия экологии и медицины

    вулиця Віталія Шимановського, тел. 0 (44) 560-89... показати
    вулиця Віталія Шимановського, 2/1, тел. +380(44)560-89-65 детальніше
    Вищі навчальні заклади ПВУЗ Международная академия экологии и медицины знаходиться у Києві, вулиця Віталія Шимановського.
  • Вищі навчальні заклади

    вулиця Краківська, тел.
    вулиця Краківська, 20, тел. детальніше
    Вищі навчальні заклади знаходиться у Києві, вулиця Краківська.

Коротко про вищі навчальні заклади поряд метро Дарниця

На цій сторінці зібрані вищі навчальні заклади, розташовані поряд метро Дарниця у Києві. . Locator відомо про дві вищі навчальні заклади поряд з цим місцем серед яких ПВУЗ Международная академия экологии и медицины, Вищі навчальні заклади , які розташовані на вул. Віталія Шимановського, вул. Краківська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вищі навчальні заклади.

  • Чи є і скільки Вищі навчальні заклади працюють поряд метро Дарниця у Києві?

    Так, поряд метро Дарниця у Києві є Вищі навчальні заклади. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Вищі навчальні заклади.

  • Які Вищі навчальні заклади найкращі поряд метро Дарниця у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Вищі навчальні заклади поряд метро Дарниця у Києві: ПВУЗ Международная академия экологии и медицины, Вищі навчальні заклади.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вищі навчальні заклади поряд метро Дарниця у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вищі навчальні заклади, перейдіть на сторінку Вищі навчальні заклади поряд метро Дарниця у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вищі навчальні заклади поряд метро Дарниця у Києві?

    Ціни на послуги Вищі навчальні заклади залежать від конкретної послуги і Вищі навчальні заклади. Locator.ua дає можливість всім Вищі навчальні заклади вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вищі навчальні заклади.

  • Послугами яких Вищі навчальні заклади поряд метро Дарниця у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вищі навчальні заклади, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: ПВУЗ Международная академия экологии и медицины, Вищі навчальні заклади.

  • Як зв'язатись з цими Вищі навчальні заклади?

    Контакти для зв'язку з цими Вищі навчальні заклади ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вищі навчальні заклади поряд метро Дарниця у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Вищі навчальні заклади у Києві

Вищі навчальні заклади за районами Києва:

Вищі навчальні заклади за близькістю до метро:

Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Виставковий центр, Вокзальна, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська