Locator Київ Вивіз сміття та відходівЦентр Вивіз сміття та відходів Центр Київ

Вивіз сміття та відходів у Центрі у Києві

3
  • Vyvozhlama. kiev.ua Вывоз, выкуп, утилизация Хлама

    Центр, площа Майдан Незалежності, тел. 0 (50) 763-58... показати
    Центр, площа Майдан Незалежності, 2, тел. +380(50)763-58-19 детальніше
    Вивіз сміття та відходів Vyvozhlama. kiev.ua Вывоз, выкуп, утилизация Хлама знаходиться у Києві, площа Майдан Незалежності. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • УтильВторПром - утилизация отходов

    вулиця Велика Васильківська, тел. 0 (95) 132-33... показати
    вулиця Велика Васильківська, 23б, тел. +380(95)132-33-11 детальніше
    Вивіз сміття та відходів УтильВторПром - утилизация отходов знаходиться у Києві, вулиця Велика Васильківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 20:00.
  • Компания Санчо-Транс

    вулиця Хрещатик, тел. 0 (44) 228-33... показати
    вулиця Хрещатик, 15/9, тел. +380(44)228-33-82 детальніше
    Вивіз сміття та відходів Компания Санчо-Транс знаходиться у Києві, вулиця Хрещатик. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про вивіз сміття та відходів у Центрі у Києві

На цій сторінці зібрані вивіз сміття та відходів, розташовані у Центрі у Києві. . Locator відомо про три вивіз сміття та відходів поряд з цим місцем серед яких Vyvozhlama. kiev.ua Вывоз, выкуп, утилизация Хлама, УтильВторПром - утилизация отходов, Компания Санчо-Транс , які розташовані на пл. Майдан Незалежності, вул. Велика Васильківська, вул. Хрещатик. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці вивіз сміття та відходів.

  • Чи є і скільки Вивіз сміття та відходів працюють у Центрі у Києві?

    Так, у Центрі у Києві є Вивіз сміття та відходів. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Вивіз сміття та відходів.

  • Які Вивіз сміття та відходів найкращі у Центрі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Вивіз сміття та відходів у Центрі у Києві: Vyvozhlama. kiev.ua Вывоз, выкуп, утилизация Хлама, УтильВторПром - утилизация отходов, Компания Санчо-Транс.

  • Де знаходиться найближчі від мене Вивіз сміття та відходів у Центрі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Вивіз сміття та відходів, перейдіть на сторінку Вивіз сміття та відходів у Центрі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Вивіз сміття та відходів у Центрі у Києві?

    Ціни на послуги Вивіз сміття та відходів залежать від конкретної послуги і Вивіз сміття та відходів. Locator.ua дає можливість всім Вивіз сміття та відходів вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Вивіз сміття та відходів.

  • Послугами яких Вивіз сміття та відходів у Центрі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Вивіз сміття та відходів, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Vyvozhlama. kiev.ua Вывоз, выкуп, утилизация Хлама, УтильВторПром - утилизация отходов, Компания Санчо-Транс.

  • Як зв'язатись з цими Вивіз сміття та відходів?

    Контакти для зв'язку з цими Вивіз сміття та відходів ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Вивіз сміття та відходів у Центрі у Києві поряд

Вивіз сміття та відходів у Києві

Вивіз сміття та відходів за районами Києва:

Вивіз сміття та відходів за близькістю до метро:

Вокзальна, Голосіївська, Деміївська, Кловська, Лісова, Майдан Незалежності, Осокорки, Палац Спорту, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Тараса Шевченка, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська