Locator Київ Спортивні клуби, секціїПодільський район Спортивні клуби, секції Подільський район Київ

Спортивні клуби, секції у Подільському районі у Києві

3
застосований фільтр: сплата карткою
  • Школа боевых искусств Александра Гаврилюка

    вулиця Кирилівська, тел. 0 (44) 383-37... показати
    вулиця Кирилівська, 105, тел. +380(44)383-37-12 детальніше
    Спортивні клуби, секції Школа боевых искусств Александра Гаврилюка знаходиться у Києві, вулиця Кирилівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 22:00.
  • Даосский центр Дао Дэ

    вулиця Нижній Вал, тел. 0 (93) 317-59... показати
    вулиця Нижній Вал, 33в, тел. +380(93)317-59-55 детальніше
    Спортивні клуби, секції Даосский центр Дао Дэ знаходиться у Києві, вулиця Нижній Вал. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Спортивный клуб Нивки

    вулиця Івана Виговського, тел. 0 (44) 422-06... показати
    вулиця Івана Виговського, 14, тел. +380(44)422-06-02 детальніше
    Спортивні клуби, секції Спортивный клуб Нивки знаходиться у Києві, вулиця Івана Виговського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 15:00 до 22:30.

Коротко про спортивні клуби, секції у Подільському районі у Києві

На цій сторінці зібрані спортивні клуби, секції, розташовані у Подільському районі у Києві. . Locator відомо про три спортивні клуби, секції поряд з цим місцем серед яких Школа боевых искусств Александра Гаврилюка, Даосский центр Дао Дэ, Спортивный клуб Нивки , які розташовані на вул. Кирилівська, вул. Нижній Вал, вул. Івана Виговського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні клуби, секції.

  • Чи є і скільки Спортивні клуби, секції працюють у Подільському районі у Києві?

    Так, у Подільському районі у Києві є Спортивні клуби, секції. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Спортивні клуби, секції.

  • Які Спортивні клуби, секції найкращі у Подільському районі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні клуби, секції у Подільському районі у Києві: Школа боевых искусств Александра Гаврилюка, Даосский центр Дао Дэ, Спортивный клуб Нивки.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні клуби, секції у Подільському районі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні клуби, секції, перейдіть на сторінку Спортивні клуби, секції у Подільському районі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні клуби, секції у Подільському районі у Києві?

    Ціни на послуги Спортивні клуби, секції залежать від конкретної послуги і Спортивні клуби, секції. Locator.ua дає можливість всім Спортивні клуби, секції вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні клуби, секції.

  • Послугами яких Спортивні клуби, секції у Подільському районі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні клуби, секції, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Школа боевых искусств Александра Гаврилюка, Даосский центр Дао Дэ, Спортивный клуб Нивки.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні клуби, секції?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні клуби, секції ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні клуби, секції у Подільському районі у Києві поряд

Спортивні клуби, секції у Києві

Спортивні клуби, секції за районами Києва:

Спортивні клуби, секції за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Почайна, Поштова площа, Святошино, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

тренажерний зал, дитячий фітнес, шейпінг, вільна боротьба, йога, танець на пілоні, пілатес йога, карате, аеробіка, джиу джитсу, фітбол, контемпорарі, йогатерапія, Безкоштовний Wi-Fi, стрейчінг, фітнес-йога, рукопашний бій, школа ушу, бокс, пілатес, даоська йога, акробатика, більярд, фіто-бар