Locator Київ Амбулаторії та медпунктивулиця Петра Запорожця Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця Київ

Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві

1
  • Коммунальне некоммерческое предприятие Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Днепровского района г. Киева

    вулиця Петра Запорожця, тел. 0 (44) 295-39... показати
    вулиця Петра Запорожця, 26, тел. +380(44)295-39-49 детальніше
    Амбулаторії та медпункти Коммунальне некоммерческое предприятие Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Днепровского района г. Киева знаходиться у Києві, вулиця Петра Запорожця. Сьогодні ця...

Коротко про амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві

На цій сторінці зібрані амбулаторії та медпункти, розташовані на вулиці Петра Запорожця у Києві. Locator відомо про одна амбулаторії та медпункти поряд з цим місцем серед яких Коммунальне некоммерческое предприятие Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Днепровского района г. Киева , який розташований на вул. Петра Запорожця. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці амбулаторії та медпункти.

  • Скільки Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві?

    За даним Locator на вулиці Петра Запорожця у Києві ведуть діяльність 1 Амбулаторії та медпункти.

  • Які Амбулаторії та медпункти найкращі на вулиці Петра Запорожця у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві: Коммунальне некоммерческое предприятие Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Днепровского района г. Киева.

  • Де знаходиться найближчі від мене Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Амбулаторії та медпункти, перейдіть на сторінку Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві?

    Ціни на послуги Амбулаторії та медпункти залежать від конкретної послуги і Амбулаторії та медпункти. Locator.ua дає можливість всім Амбулаторії та медпункти вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Амбулаторії та медпункти.

  • Послугами яких Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Амбулаторії та медпункти, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Коммунальне некоммерческое предприятие Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Днепровского района г. Киева.

  • Як зв'язатись з цими Амбулаторії та медпункти?

    Контакти для зв'язку з цими Амбулаторії та медпункти ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Амбулаторії та медпункти на вулиці Петра Запорожця у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Амбулаторії та медпункти у Києві

    Амбулаторії та медпункти за районами Києва:

    Амбулаторії та медпункти за близькістю до метро:

    Берестейська, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Осокорки, Позняки, Тараса Шевченка, Теремки, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська