Locator Київ Диспансервулиця Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) Київ

Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві

1
  • Кожно-венерологический диспансер Соломенского района города Киева

    вулиця Патріарха Мстислава Скрипника, тел. 0 (44) 248-90... показати
    вулиця Патріарха Мстислава Скрипника, 48, тел. +380(44)248-90-85 детальніше
    Кожно-венерологический диспансер Соломенского района города Киева знаходиться у Києві, вулиця Патріарха Мстислава Скрипника. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 19:00.

Коротко про диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві

На цій сторінці зібрані диспансер, розташовані на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві. Locator відомо про одна диспансер поряд з цим місцем серед яких Кожно-венерологический диспансер Соломенского района города Киева , який розташований на вул. Патріарха Мстислава Скрипника. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці диспансер.

  • Скільки Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві?

    За даним Locator на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві ведуть діяльність 1 Диспансер.

  • Які Диспансер найкращі на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві: Кожно-венерологический диспансер Соломенского района города Киева.

  • Де знаходиться найближчі від мене Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Диспансер, перейдіть на сторінку Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві?

    Ціни на послуги Диспансер залежать від конкретної послуги і Диспансер. Locator.ua дає можливість всім Диспансер вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Диспансер.

  • Послугами яких Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Диспансер, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Кожно-венерологический диспансер Соломенского района города Киева.

  • Як зв'язатись з цими Диспансер?

    Контакти для зв'язку з цими Диспансер ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Диспансер на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Диспансер у Києві

Диспансер за районами Києва:

Диспансер за близькістю до метро:

Берестейська, Васильківська, Вокзальна, Голосіївська, Дружби Народів, Кловська, Лівобережна, Лук'янівська, Палац Спорту, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Шулявська