Locator Київ ЖБК, ОСББвулиця Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) Київ

ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві

2
  • Осбб Восход-2

    вулиця Митрополита Василя Липківського, тел. 0 (44) 245-10... показати
    вулиця Митрополита Василя Липківського, 13, тел. +380(44)245-10-14 детальніше
    ЖБК, ОСББ Осбб Восход-2 знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Василя Липківського.
  • ЖСК Пилот

    вулиця Митрополита Василя Липківського, тел. 0 (44) 245-03... показати
    вулиця Митрополита Василя Липківського, 26, тел. +380(44)245-03-73 детальніше
    ЖБК, ОСББ ЖСК Пилот знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Василя Липківського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про жбк, осбб на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві

На цій сторінці зібрані жбк, осбб, розташовані на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві. Locator відомо про дві жбк, осбб поряд з цим місцем серед яких Осбб Восход-2, ЖСК Пилот , які розташовані на вул. Митрополита Василя Липківського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці жбк, осбб.

  • Скільки ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві?

    За даним Locator на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві ведуть діяльність 2 ЖБК, ОСББ.

  • Які ЖБК, ОСББ найкращі на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві?

    Locator радить відвідати насступні ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві: Осбб Восход-2, ЖСК Пилот.

  • Де знаходиться найближчі від мене ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас ЖБК, ОСББ, перейдіть на сторінку ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві?

    Ціни на послуги ЖБК, ОСББ залежать від конкретної послуги і ЖБК, ОСББ. Locator.ua дає можливість всім ЖБК, ОСББ вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного ЖБК, ОСББ.

  • Послугами яких ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до ЖБК, ОСББ, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Осбб Восход-2, ЖСК Пилот.

  • Як зв'язатись з цими ЖБК, ОСББ?

    Контакти для зв'язку з цими ЖБК, ОСББ ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ЖБК, ОСББ на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

ЖБК, ОСББ у Києві

ЖБК, ОСББ за районами Києва:

ЖБК, ОСББ за близькістю до метро:

Арсенальна, Видубичі, Вокзальна, Героїв Дніпра, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Святошино, Тараса Шевченка, Харківська, Чернігівська, Шулявська