Locator Київ тариф таксі "Універсал"вулиця Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) тариф таксі "Універсал" на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) Київ

тариф таксі "Універсал" на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві ціна від 60 грн

2
  • Таксі "2444"

    вулиця Григорія Чупринки, тел. 0 (63) 682-30... показати
    вулиця Григорія Чупринки, 5, тел. +380(63)682-30-00 детальніше

    тариф таксі \"Універсал\"60 ₴

    Таксі 2444 - це замовлення таксі в Києві 24/7 за оптимальними цінами. У нашому арсеналі великий парк автомобілів різного класу, що дає можливість скоротити час подачі авто до мінімуму. Ми докладаємо..
  • Такси "Авангард"

    вулиця Григорія Чупринки, тел. 0 (95) 275-00... показати
    вулиця Григорія Чупринки, 5, тел. +380(95)275-00-48 детальніше

    тариф таксі \"Універсал\"ціна невідома

    Такси "Авангард" знаходиться у Києві, вулиця Григорія Чупринки.

Коротко про тариф таксі "універсал" на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу тариф таксі "універсал", розташовані на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві. Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Таксі "2444", Такси "Авангард" , які розташовані на вул. Григорія Чупринки. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу тариф таксі "Універсал".

  • Скільки на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві є закладів, які надають послугу "тариф таксі "Універсал""?

    За даними Locator.ua на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві послугу "тариф таксі "Універсал"" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "тариф таксі "Універсал"" на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу тариф таксі "Універсал", перейдіть на сторінку послуги "тариф таксі "Універсал" на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "тариф таксі "Універсал"" на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві?

    Ціни на послугу "тариф таксі "Універсал"" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві починаються з 60 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "тариф таксі "Універсал" на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Таксі "2444", Такси "Авангард".

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

тариф таксі "Універсал" на вулиці Григорія Чупринки (бывш. вулиця Чудновського) у Києві ціна від 60 грн поряд

за станціями метро поряд:

тариф таксі "Універсал" у Києві

тариф таксі "Універсал" за районами Києва:

тариф таксі "Універсал" за близькістю до метро:

Дарниця, Деміївська, Либідська, Майдан Незалежності, Хрещатик