Locator Київ Спортивні та тренажерні залиВідрадний Спортивні та тренажерні зали Відрадний Київ

Спортивні та тренажерні зали на Відрадному у Києві

6
  • Фітнес клуб Steel Gym

    вулиця Борщагівська, тел. 0 (73) 311-57... показати
    вулиця Борщагівська, 171/18, тел. +380(73)311-57-54 детальніше
    Послуги: • Професійні тренажери; • Кардіо зона; • Зона боксу; • Фітнес-зона; • Устаткування для кросфіт тренувань; • Штат професійних тренерів; • Складання програми з функціонального...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Фитнес-клуб М-Gym

    Відрадний, вулиця Героїв Севастополя, тел. 0 (44) 594-25... показати
    Відрадний, вулиця Героїв Севастополя, 11в, тел. +380(44)594-25-35 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Фитнес-клуб М-Gym знаходиться у Києві, вулиця Героїв Севастополя. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Gymfit

    Відрадний, бульвар Вацлава Гавела, тел. 0 (44) 585-64... показати
    Відрадний, бульвар Вацлава Гавела, 2, тел. +380(44)585-64-84 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Gymfit знаходиться у Києві, бульвар Вацлава Гавела. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • СпортЛайф 1 філій у Київ

    вулиця Миколи Голего, тел. 0 (44) 222-42... показати
    вулиця Миколи Голего, 5, тел. +380(44)222-42-22 детальніше
    Ласкаво просимо в сім'ю Sport Life! Обери клуб, і отримай доступ до необмежених можливостей фітнесу світового стандарту. У тренажерних залах — тільки сучасне обладнання зі США та Італії, понад...
  • Фитнес-клуб М-Gym

    вулиця Героїв Севастополя, тел. 0 (44) 594-25... показати
    вулиця Героїв Севастополя, 11в, тел. +380(44)594-25-35 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Фитнес-клуб М-Gym знаходиться у Києві, вулиця Героїв Севастополя. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Спорткомплекс на Отрадном

    вулиця Бакуніна, тел. 0 (44) 332-17... показати
    вулиця Бакуніна, 1, тел. +380(44)332-17-71 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Спорткомплекс на Отрадном знаходиться у Києві, вулиця Бакуніна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали на Відрадному у Києві

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані на Відрадному у Києві. . Locator відомо про шість спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Фітнес клуб Steel Gym, Фитнес-клуб М-Gym, Gymfit та інші , які розташовані на вул. Борщагівська, вул. Героїв Севастополя, бул. Вацлава Гавела і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Чи є і скільки Спортивні та тренажерні зали працюють на Відрадному у Києві?

    Так, на Відрадному у Києві є Спортивні та тренажерні зали. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі на Відрадному у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали на Відрадному у Києві: Фітнес клуб Steel Gym, Фитнес-клуб М-Gym, Gymfit.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали на Відрадному у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали на Відрадному у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали на Відрадному у Києві?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали на Відрадному у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Фітнес клуб Steel Gym, Фитнес-клуб М-Gym, Gymfit.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали на Відрадному у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Спортивні та тренажерні зали у Києві

Спортивні та тренажерні зали за районами Києва:

Спортивні та тренажерні зали за близькістю до метро:

Академмістечко, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

персональний тренер, стрейчінг, сауна, пілатес, Безкоштовний Wi-Fi, йога, солярій, аквааеробіка, аеробіка, купити спортивне харчування, басейн, масаж, настільний теніс/пінг-понг, дитячі заняття