Locator Київ Спортивні та тренажерні зали метро Героїв Дніпра Спортивні та тренажерні зали метро Героїв Дніпра Київ

Спортивні та тренажерні зали поряд метро Героїв Дніпра у Києві

3
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Тренажерный зал Бизон

    вулиця Озерна, тел. 0 (67) 501-16... показати
    вулиця Озерна, 2, тел. +380(67)501-16-84 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Тренажерный зал Бизон знаходиться у Києві, вулиця Озерна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 22:00.
  • Тренажерний зал

    метро Героїв Дніпра, вулиця Прирічна, тел. 0 (63) 233-22... показати
    метро Героїв Дніпра, вулиця Прирічна, 17б, тел. +380(63)233-22-77 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Тренажерний зал знаходиться у Києві, вулиця Прирічна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Fitness Life

    вулиця Героїв Дніпра, тел. 0 (44) 489-98... показати
    вулиця Героїв Дніпра, 34, тел. +380(44)489-98-88 детальніше
    Спортивні та тренажерні зали Fitness Life знаходиться у Києві, вулиця Героїв Дніпра. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 23:00.

Коротко про спортивні та тренажерні зали поряд метро Героїв Дніпра

На цій сторінці зібрані спортивні та тренажерні зали, розташовані поряд метро Героїв Дніпра у Києві. . Locator відомо про три спортивні та тренажерні зали поряд з цим місцем серед яких Тренажерный зал Бизон, Тренажерний зал, Fitness Life , які розташовані на вул. Озерна, вул. Прирічна, вул. Героїв Дніпра. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивні та тренажерні зали.

  • Чи є і скільки Спортивні та тренажерні зали працюють поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Так, поряд метро Героїв Дніпра у Києві є Спортивні та тренажерні зали. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Спортивні та тренажерні зали.

  • Які Спортивні та тренажерні зали найкращі поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Спортивні та тренажерні зали поряд метро Героїв Дніпра у Києві: Тренажерный зал Бизон, Тренажерний зал, Fitness Life.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивні та тренажерні зали поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивні та тренажерні зали, перейдіть на сторінку Спортивні та тренажерні зали поряд метро Героїв Дніпра у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали поряд метро Героїв Дніпра у Києві?

    Ціни на послуги Спортивні та тренажерні зали залежать від конкретної послуги і Спортивні та тренажерні зали. Locator.ua дає можливість всім Спортивні та тренажерні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивні та тренажерні зали.

  • Послугами яких Спортивні та тренажерні зали поряд метро Героїв Дніпра у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивні та тренажерні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Тренажерный зал Бизон, Тренажерний зал, Fitness Life.

  • Як зв'язатись з цими Спортивні та тренажерні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивні та тренажерні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивні та тренажерні зали поряд метро Героїв Дніпра у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Спортивні та тренажерні зали у Києві

Спортивні та тренажерні зали за районами Києва:

Спортивні та тренажерні зали за близькістю до метро:

Академмістечко, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

стрейчінг, груповий фітнес, пілатес, солярій