Locator Київ Клуби для дітей та підлітківЦентр Клуби для дітей та підлітків Центр Київ

Клуби для дітей та підлітків у Центрі у Києві

7
фільтр: цілодобово
  • Кружок Спортивный туризм

    вулиця Дарвіна, тел. 0 (44) 235-03... показати
    вулиця Дарвіна, 2, тел. +380(44)235-03-54 детальніше
    Клуби для дітей та підлітків Кружок Спортивный туризм знаходиться у Києві, вулиця Дарвіна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 15:00 до 21:00.
  • Детско-юношеская музыкальная вокально-хореографическая студия Свитанок

    Центр, вулиця Володимирська, тел. 0 (44) 287-01... показати
    Центр, вулиця Володимирська, 71а, тел. +380(44)287-01-50 детальніше
    Клуби для дітей та підлітків Детско-юношеская музыкальная вокально-хореографическая студия Свитанок знаходиться у Києві, вулиця Володимирська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до..
  • Детское пространство Para Solka

    вулиця Лютеранська, тел. 0 (63) 507-01... показати
    вулиця Лютеранська, 7/10, тел. +380(63)507-01-01 детальніше
    Клуби для дітей та підлітків Детское пространство Para Solka знаходиться у Києві, вулиця Лютеранська. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Дворец детей и юношества Печерского района

    вулиця Дарвіна, тел. 0 (44) 235-03... показати
    вулиця Дарвіна, 2, тел. +380(44)235-03-54 детальніше
    Клуби для дітей та підлітків Дворец детей и юношества Печерского района знаходиться у Києві, вулиця Дарвіна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 15:00 до 21:00.
  • Творческая мастерская Артос

    вулиця Мала Житомирська, тел. 0 (50) 331-87... показати
    вулиця Мала Житомирська, 9б, тел. +380(50)331-87-70 детальніше
    Клуби для дітей та підлітків Творческая мастерская Артос знаходиться у Києві, вулиця Мала Житомирська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 22:00.
  • Клуб по месту жительства Спутник

    вулиця Шота Руставелі, тел. 0 (44) 289-00... показати
    вулиця Шота Руставелі, 22б, тел. +380(44)289-00-81 детальніше
    Клуби для дітей та підлітків Клуб по месту жительства Спутник знаходиться у Києві, вулиця Шота Руставелі. Сьогодні ця організація працює за графіком з 16:00 до 21:00.
  • Театр моды Галатея

    вулиця Дарвіна, тел. 0 (44) 235-03... показати
    вулиця Дарвіна, 2, тел. +380(44)235-03-54 детальніше
    Клуби для дітей та підлітків Театр моды Галатея знаходиться у Києві, вулиця Дарвіна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 15:00 до 21:00.

Коротко про клуби для дітей та підлітків у Центрі у Києві

На цій сторінці зібрані клуби для дітей та підлітків, розташовані у Центрі у Києві. . Locator відомо про сім клуби для дітей та підлітків поряд з цим місцем серед яких Кружок Спортивный туризм, Детско-юношеская музыкальная вокально-хореографическая студия Свитанок, Детское пространство Para Solka та інші , які розташовані на вул. Дарвіна, вул. Володимирська, вул. Лютеранська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці клуби для дітей та підлітків.

  • Чи є і скільки Клуби для дітей та підлітків працюють у Центрі у Києві?

    Так, у Центрі у Києві є Клуби для дітей та підлітків. За даним Locator тут ведуть діяльність 7 Клуби для дітей та підлітків.

  • Які Клуби для дітей та підлітків найкращі у Центрі у Києві?

  • Де знаходиться найближчі від мене Клуби для дітей та підлітків у Центрі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Клуби для дітей та підлітків, перейдіть на сторінку Клуби для дітей та підлітків у Центрі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Клуби для дітей та підлітків у Центрі у Києві?

    Ціни на послуги Клуби для дітей та підлітків залежать від конкретної послуги і Клуби для дітей та підлітків. Locator.ua дає можливість всім Клуби для дітей та підлітків вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Клуби для дітей та підлітків.

  • Послугами яких Клуби для дітей та підлітків у Центрі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Клуби для дітей та підлітків, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Кружок Спортивный туризм, Детско-юношеская музыкальная вокально-хореографическая студия Свитанок, Детское пространство Para Solka.

  • Як зв'язатись з цими Клуби для дітей та підлітків?

    Контакти для зв'язку з цими Клуби для дітей та підлітків ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Клуби для дітей та підлітків у Центрі у Києві поряд

Клуби для дітей та підлітків у Києві

Клуби для дітей та підлітків за районами Києва:

Клуби для дітей та підлітків за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Теремки, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська