Locator Київ передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особіСаперне Поле передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі Саперне Поле Київ

передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі на Саперному Полі у Києві

3
  • PRO

    Приватний нотаріус Полова Маргарита Василівна

    Ваш надійний партнер у вирішенні правових питань
     3.8 км від Саперне Поле: Київ, вулиця Володимирська
    детальніше
  • PRO

    Приватний нотаріус Науменко Марина Геннадіївна

    Ваші угоди, наша відповідальність: ми створимо юридичний фундамент вашого успіху!
     14 км від Саперне Поле: Київ, вулиця Чорнобильська
    детальніше
  • PRO

    Нотаріус Назарчук Оксана Миколаївна

    Досвідчений нотаріус в центрі міста.
     4.5 км від Саперне Поле: Київ, вулиця Десятинна
    детальніше
  • Приватний нотаріус Бовбалан Надія Ростиславівна

    вулиця Іоанна Павла ІІ, тел. 0 (96) 227-78... показати
    вулиця Іоанна Павла ІІ, 22, тел. +380(96)227-78-22 детальніше

    передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особіціна невідома

    Нотаріальні дії: посвідчення правочинів (договори відчуження нерухомого та рухомого майна, застави/іпотеки, позики, оренди, шлюбні договори, заповіти, довіреності тощо); засвідчення вірності...
  • Приватний Нотаріус Малиновська Олена Юріївна

    Саперне Поле, бульвар Миколи Міхновського, тел. 0 (66) 927-21... показати
    Саперне Поле, бульвар Миколи Міхновського, 9, тел. +380(66)927-21-09 детальніше

    передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особіціна невідома

    Мене звати Олена Малиновська, і я – Ваш нотаріус У сферах сімейного, договірного, спадкового, цивільного, податкового, корпоративного права та права нерухомості. Понад 24 роки я успішно надаю...
  • Приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна

    вулиця Глазунова, тел. 0 (67) 502-05... показати
    вулиця Глазунова, 4/47, тел. +380(67)502-05-02 детальніше

    передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особіціна невідома

    Приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна вчиняє всі нотаріальні та рєстраційні дії передбачені чинним законодавством. ПЕРЕЛІК НОТАРІАЛЬНИХ ДІЙ - посвідчення договорів (купівлі-продажу,...

Коротко про передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі на Саперному Полі у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі, розташовані на Саперному Полі у Києві. . Locator відомо про три таких організацій поряд з цим місцем серед яких Приватний нотаріус Бовбалан Надія Ростиславівна, Приватний Нотаріус Малиновська Олена Юріївна, Приватний нотаріус Верповська Олена Володимирівна , які розташовані на вул. Іоанна Павла ІІ, бул. Миколи Міхновського, вул. Глазунова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі.

  • Чи є і скільки организацій на Саперному Полі у Києві які надають послугу "передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі"?

    Так, на Саперному Полі у Києві є 3 закладів які надають послугу "передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі" на Саперному Полі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі, перейдіть на сторінку послуги "передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі на Саперному Полі у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі" на Саперному Полі у Києві?

    Ціни на послугу "передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі на Саперному Полі у Києві".

  • Послугами яких на Саперному Полі у Києві краще скористатись?⭐

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі на Саперному Полі у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі у Києві

передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі за районами Києва:

передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська