Locator Київ ремонт планшетів (планшетних ПК)Південна Борщагівка ремонт планшетів (планшетних ПК) Південна Борщагівка Київ

ремонт планшетів (планшетних ПК) на Південній Борщагівці у Києві

2
  • UPservice

    Південна Борщагівка, проспект Академіка Корольова, тел. 0 (93) 904-40... показати
    Південна Борщагівка, проспект Академіка Корольова, 1, тел. +380(93)904-40-34 детальніше

    ремонт планшетів (планшетних ПК)ціна невідома

    Наш Сервісний центр надає послуги з ремонту та налаштування цифрової техніки будь-яких марок і операційних систем (Windows, Mac OS, Android, IOS). За період роботи МИ відмінно себе зарекомендували...
  • Mr.Fixit

    Південна Борщагівка, вулиця Симиренка, тел. 0 (97) 352-88... показати
    Південна Борщагівка, вулиця Симиренка, 10, тел. +380(97)352-88-85 детальніше

    ремонт планшетів (планшетних ПК)ціна невідома

    Mr.Fixit знаходиться у Києві, вулиця Симиренка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.

Коротко про ремонт планшетів (планшетних пк) на Південній Борщагівці у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу ремонт планшетів (планшетних пк), розташовані на Південній Борщагівці у Києві. . Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких UPservice, Mr.Fixit , які розташовані на пр. Академіка Корольова, вул. Симиренка. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу ремонт планшетів (планшетних ПК).

  • Чи є і скільки организацій на Південній Борщагівці у Києві які надають послугу "ремонт планшетів (планшетних ПК)"?

    Так, на Південній Борщагівці у Києві є 2 закладів які надають послугу "ремонт планшетів (планшетних ПК)".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "ремонт планшетів (планшетних ПК)" на Південній Борщагівці у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу ремонт планшетів (планшетних ПК), перейдіть на сторінку послуги "ремонт планшетів (планшетних ПК) на Південній Борщагівці у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "ремонт планшетів (планшетних ПК)" на Південній Борщагівці у Києві?

    Ціни на послугу "ремонт планшетів (планшетних ПК)" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "ремонт планшетів (планшетних ПК) на Південній Борщагівці у Києві".

  • Послугами яких на Південній Борщагівці у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: UPservice, Mr.Fixit.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ремонт планшетів (планшетних ПК) на Південній Борщагівці у Києві поряд

за станціями метро поряд:

    ремонт планшетів (планшетних ПК) у Києві

    ремонт планшетів (планшетних ПК) за районами Києва:

    ремонт планшетів (планшетних ПК) за близькістю до метро:

    Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Святошино, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська