Locator Київ фарбування волосся фарбами клієнтапроспект Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) фарбування волосся фарбами клієнта на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) Київ

фарбування волосся фарбами клієнта на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві ціна від 400 грн

2
  • PRO

    BEAUTY PRO SALON

    Індивідуальний підхід до кожного клієнта
     7 км від проспект Любомира Гузара: Київ, вулиця Володимирська
    детальніше
  • Студія краси Приходько

    проспект Любомира Гузара, тел. 0 (96) 880-94... показати
    проспект Любомира Гузара, 20а, тел. +380(96)880-94-97 детальніше

    фарбування волосся фарбами клієнта-10%від 500 450

    Студія краси Приходько знаходиться у Києві, проспект Любомира Гузара. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • SAIS

    проспект Любомира Гузара, тел. 0 (44) 229-00... показати
    проспект Любомира Гузара, 38/57, тел. +380(44)229-00-09 детальніше

    фарбування волосся фарбами клієнта400 ₴

    SAIS - це більше, ніж салон краси. Дружба з нами дає можливість бути красивими і здоровими одночасно! Для Вас працюють дипломовані майстри: стилісти, колористи, косметологи, подологи,...

Коротко про фарбування волосся фарбами клієнта на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу фарбування волосся фарбами клієнта, розташовані на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві. Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Студія краси Приходько, SAIS , які розташовані на пр. Любомира Гузара. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу фарбування волосся фарбами клієнта.

  • Скільки на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві є закладів, які надають послугу "фарбування волосся фарбами клієнта"?

    За даними Locator.ua на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві послугу "фарбування волосся фарбами клієнта" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "фарбування волосся фарбами клієнта" на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу фарбування волосся фарбами клієнта, перейдіть на сторінку послуги "фарбування волосся фарбами клієнта на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "фарбування волосся фарбами клієнта" на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві?

    Ціни на послугу "фарбування волосся фарбами клієнта" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві починаються з 400 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "фарбування волосся фарбами клієнта на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві".

  • Послугами яких на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Студія краси Приходько, SAIS.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

фарбування волосся фарбами клієнта на проспекті Любомира Гузара (бывш. Космонавта Комарова) у Києві ціна від 400 грн поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    фарбування волосся фарбами клієнта у Києві

    фарбування волосся фарбами клієнта за районами Києва:

    фарбування волосся фарбами клієнта за близькістю до метро:

    Житомирська, Золоті ворота, Лівобережна, Позняки, Святошино, Театральна