Locator Київ анонімне медичне обстеженняпроспект Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) анонімне медичне обстеження на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) Київ

анонімне медичне обстеження на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві

2
  • Кабинет компьютерной томографии Диагност КТ

    проспект Валерія Лобановського, тел. 0 (44) 275-07... показати
    проспект Валерія Лобановського, 17, тел. +380(44)275-07-97 детальніше

    анонімне медичне обстеженняціна невідома

    Кабинет компьютерной томографии Диагност КТ знаходиться у Києві, проспект Валерія Лобановського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Маммологический центр

    проспект Валерія Лобановського, тел. 0 (44) 594-70... показати
    проспект Валерія Лобановського, 17, тел. +380(44)594-70-75 детальніше

    анонімне медичне обстеженняціна невідома

    Маммологический центр знаходиться у Києві, проспект Валерія Лобановського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:30 до 19:00.

Коротко про анонімне медичне обстеження на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу анонімне медичне обстеження, розташовані на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві. Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Кабинет компьютерной томографии Диагност КТ, Маммологический центр , які розташовані на пр. Валерія Лобановського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу анонімне медичне обстеження.

  • Скільки на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві є закладів, які надають послугу "анонімне медичне обстеження"?

    За даними Locator.ua на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві послугу "анонімне медичне обстеження" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "анонімне медичне обстеження" на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу анонімне медичне обстеження, перейдіть на сторінку послуги "анонімне медичне обстеження на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "анонімне медичне обстеження" на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві?

    Ціни на послугу "анонімне медичне обстеження" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "анонімне медичне обстеження на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві".

  • Послугами яких на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Кабинет компьютерной томографии Диагност КТ, Маммологический центр.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

анонімне медичне обстеження на проспекті Валерія Лобановського (бывш. Червонозоряний проспект) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    анонімне медичне обстеження у Києві

    анонімне медичне обстеження за районами Києва:

    анонімне медичне обстеження за близькістю до метро:

    Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Голосіївська, Дарниця, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Чернігівська, Шулявська