Locator Київ Дайвінгвулиця Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) Київ

Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві

1
  • Katrangun

    вулиця Патріарха Мстислава Скрипника, тел. 0 (44) 592-72... показати
    вулиця Патріарха Мстислава Скрипника, 60, тел. +380(44)592-72-38 детальніше
    Дайвінг Katrangun знаходиться у Києві, вулиця Патріарха Мстислава Скрипника. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.

Коротко про дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві

На цій сторінці зібрані дайвінг, розташовані на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві. Locator відомо про одна дайвінг поряд з цим місцем серед яких Katrangun , який розташований на вул. Патріарха Мстислава Скрипника. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці дайвінг.

  • Скільки Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві?

    За даним Locator на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві ведуть діяльність 1 Дайвінг.

  • Які Дайвінг найкращі на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві: Katrangun.

  • Де знаходиться найближчі від мене Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Дайвінг, перейдіть на сторінку Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві?

    Ціни на послуги Дайвінг залежать від конкретної послуги і Дайвінг. Locator.ua дає можливість всім Дайвінг вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Дайвінг.

  • Послугами яких Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Дайвінг, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Katrangun.

  • Як зв'язатись з цими Дайвінг?

    Контакти для зв'язку з цими Дайвінг ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Дайвінг на вулиці Патріарха Мстислава Скрипника (бывш. вулиця Миколи Островського) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Дайвінг у Києві

Дайвінг за районами Києва:

Дайвінг за близькістю до метро:

Видубичі, Вокзальна, Героїв Дніпра, Дарниця, Майдан Незалежності, Мінська, Олімпійська, Осокорки, Святошино, Тараса Шевченка, Харківська, Хрещатик, Чернігівська