Locator Київ відновлення після пологівОболонський район відновлення після пологів Оболонський район Київ

відновлення після пологів у Оболонському районі у Києві

1
  • Спортивно-оздоровительный комплекс Оболонь арена

    вулиця Північна, тел. 0 (67) 323-52... показати
    вулиця Північна, 26, тел. +380(67)323-52-72 детальніше

    відновлення після пологівціна невідома

    Спортивно-оздоровительный комплекс Оболонь арена знаходиться у Києві, вулиця Північна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 17:00.

Коротко про відновлення після пологів у Оболонському районі у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу відновлення після пологів, розташовані у Оболонському районі у Києві. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Спортивно-оздоровительный комплекс Оболонь арена , який розташований на вул. Північна. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу відновлення після пологів.

  • Чи є і скільки организацій у Оболонському районі у Києві які надають послугу "відновлення після пологів"?

    Так, у Оболонському районі у Києві є 1 закладів які надають послугу "відновлення після пологів".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "відновлення після пологів" у Оболонському районі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу відновлення після пологів, перейдіть на сторінку послуги "відновлення після пологів у Оболонському районі у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "відновлення після пологів" у Оболонському районі у Києві?

    Ціни на послугу "відновлення після пологів" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "відновлення після пологів у Оболонському районі у Києві".

  • Послугами яких у Оболонському районі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Спортивно-оздоровительный комплекс Оболонь арена.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

відновлення після пологів у Оболонському районі у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

відновлення після пологів у Києві

відновлення після пологів за районами Києва:

відновлення після пологів за близькістю до метро:

Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Дарниця, Кловська, Контрактова площа, Олімпійська, Палац Спорту, Печерська, Позняки, Чернігівська