Locator Київ догляд за тілом метро Університет догляд за тілом метро Університет Київ

догляд за тілом поряд метро Університет у Києві

1
  • Центр лазерної косметології Лазерхауз

    метро Університет, вулиця Леонтовича, тел. 0 (44) 585-70... показати
    метро Університет, вулиця Леонтовича, 6а, тел. +380(44)585-70-07 детальніше

    догляд за тіломціна невідома

    Центр лазерної косметології Лазерхауз знаходиться у Києві, вулиця Леонтовича. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про догляд за тілом поряд метро Університет

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу догляд за тілом, розташовані поряд метро Університет у Києві. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Центр лазерної косметології Лазерхауз , який розташований на вул. Леонтовича. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу догляд за тілом.

  • Чи є і скільки организацій поряд метро Університет у Києві які надають послугу "догляд за тілом"?

    Так, поряд метро Університет у Києві є 1 закладів які надають послугу "догляд за тілом".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "догляд за тілом" поряд метро Університет у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу догляд за тілом, перейдіть на сторінку послуги "догляд за тілом поряд метро Університет у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "догляд за тілом" поряд метро Університет у Києві?

    Ціни на послугу "догляд за тілом" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "догляд за тілом поряд метро Університет у Києві".

  • Послугами яких поряд метро Університет у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Центр лазерної косметології Лазерхауз.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

догляд за тілом поряд метро Університет у Києві поряд

догляд за тілом у Києві

догляд за тілом за районами Києва:

догляд за тілом за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська