Locator Київ заміна скла (тачскріна) Pixel метро Площа Льва Толстого заміна скла (тачскріна) Pixel метро Площа Льва Толстого Київ

заміна скла (тачскріна) Pixel поряд метро Площа Льва Толстого у Києві ціна від 1000 грн

1
  • BananaFix

    вулиця Антоновича, тел. 0 (93) 742-24... показати
    вулиця Антоновича, 19/21, тел. +380(93)742-24-72 детальніше

    заміна скла (тачскріна) Pixel-10%1000 900

    Наші майстри спецілізуються на ремонті смартфонів та планшетів виробників: Apple, OnePlus, Xiaomi, Meizu, Huawei,Asus, Motorola, Google, HonorSamsung,...

Коротко про заміна скла (тачскріна) pixel поряд метро Площа Льва Толстого

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу заміна скла (тачскріна) pixel, розташовані поряд метро Площа Льва Толстого у Києві. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких BananaFix , який розташований на вул. Антоновича. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу заміна скла (тачскріна) Pixel.

  • Чи є і скільки организацій поряд метро Площа Льва Толстого у Києві які надають послугу "заміна скла (тачскріна) Pixel"?

    Так, поряд метро Площа Льва Толстого у Києві є 1 закладів які надають послугу "заміна скла (тачскріна) Pixel".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "заміна скла (тачскріна) Pixel" поряд метро Площа Льва Толстого у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу заміна скла (тачскріна) Pixel, перейдіть на сторінку послуги "заміна скла (тачскріна) Pixel поряд метро Площа Льва Толстого у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "заміна скла (тачскріна) Pixel" поряд метро Площа Льва Толстого у Києві?

    Ціни на послугу "заміна скла (тачскріна) Pixel" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги поряд метро Площа Льва Толстого у Києві починаються з 1000 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "заміна скла (тачскріна) Pixel поряд метро Площа Льва Толстого у Києві".

  • Послугами яких поряд метро Площа Льва Толстого у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: BananaFix.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

заміна скла (тачскріна) Pixel поряд метро Площа Льва Толстого у Києві ціна від 1000 грн поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

заміна скла (тачскріна) Pixel у Києві

заміна скла (тачскріна) Pixel за районами Києва:

заміна скла (тачскріна) Pixel за близькістю до метро:

Васильківська, Вокзальна, Лівобережна, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Осокорки, Площа Льва Толстого, Університет