Locator Київ Приватно практикуючі лікарі метро Оболонь Приватно практикуючі лікарі метро Оболонь Київ

Приватно практикуючі лікарі поряд метро Оболонь у Києві

4
  • Психолог Олена Шевчук

    метро Оболонь, вулиця Левка Лук'яненка, тел. 0 (96) 306-46... показати
    метро Оболонь, вулиця Левка Лук\'яненка, 21, тел. +380(96)306-46-43 детальніше
    Послуги практикуючого психолога, психотерапевта та арт-терапевта – онлайн консультації по всьому світу та очно в Києві. Величезний досвід роботи. Пропоную можливість консультування онлайн за...
  • Кабинет проктолога

    метро Оболонь, вулиця Левка Лук'яненка, тел. 0 (95) 336-54... показати
    метро Оболонь, вулиця Левка Лук\'яненка, 14, тел. +380(95)336-54-74 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Кабинет проктолога знаходиться у Києві, вулиця Левка Лук'яненка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 10:00.
  • Мій лікар 7 філій у Київ

    метро Оболонь, вулиця Левка Лук'яненка, тел. (800) 331-10... показати
    метро Оболонь, вулиця Левка Лук\'яненка, 13а, тел. 0(800)331-100 детальніше
    Наша головна цінність — здоров’я. Твоє та твоїх близьких. Саме тому ми обслуговуємо безкоштовно у межах декларації. Наші лікарі ще мають вільні місця. Уклади декларацію з твоїм сімейним лікарем...
  • Салон Новая оптика

    площа Оболонська, тел. 0 (66) 765-21... показати
    площа Оболонська, 6, тел. +380(66)765-21-52 детальніше
    Приватно практикуючі лікарі Салон Новая оптика знаходиться у Києві, площа Оболонська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.

Коротко про приватно практикуючі лікарі поряд метро Оболонь

На цій сторінці зібрані приватно практикуючі лікарі, розташовані поряд метро Оболонь у Києві. . Locator відомо про чотири приватно практикуючі лікарі поряд з цим місцем серед яких Психолог Олена Шевчук, Кабинет проктолога, Мій лікар та інші , які розташовані на вул. Левка Лук'яненка і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці приватно практикуючі лікарі.

  • Чи є і скільки Приватно практикуючі лікарі працюють поряд метро Оболонь у Києві?

    Так, поряд метро Оболонь у Києві є Приватно практикуючі лікарі. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Приватно практикуючі лікарі.

  • Які Приватно практикуючі лікарі найкращі поряд метро Оболонь у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Приватно практикуючі лікарі поряд метро Оболонь у Києві: Психолог Олена Шевчук, Кабинет проктолога, Мій лікар.

  • Де знаходиться найближчі від мене Приватно практикуючі лікарі поряд метро Оболонь у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Приватно практикуючі лікарі, перейдіть на сторінку Приватно практикуючі лікарі поряд метро Оболонь у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Приватно практикуючі лікарі поряд метро Оболонь у Києві?

    Ціни на послуги Приватно практикуючі лікарі залежать від конкретної послуги і Приватно практикуючі лікарі. Locator.ua дає можливість всім Приватно практикуючі лікарі вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Приватно практикуючі лікарі.

  • Послугами яких Приватно практикуючі лікарі поряд метро Оболонь у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Приватно практикуючі лікарі, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Психолог Олена Шевчук, Кабинет проктолога, Мій лікар.

  • Як зв'язатись з цими Приватно практикуючі лікарі?

    Контакти для зв'язку з цими Приватно практикуючі лікарі ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Приватно практикуючі лікарі поряд метро Оболонь у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Приватно практикуючі лікарі у Києві

Приватно практикуючі лікарі за районами Києва:

Приватно практикуючі лікарі за близькістю до метро:

Академмістечко, Берестейська, Вокзальна, Голосіївська, Дарниця, Дружби Народів, Житомирська, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Святошино, Тараса Шевченка, Харківська, Хрещатик, Чернігівська

Більше популярних послуг у рубриці:

педіатр, вакцинація від дифтерії, вакцинація від правця, зпт (замісна підтримувальна терапія), консультація терапевт, лабораторні дослідження, вакцинація від коклюша, довідка для вступу 086/у, сімейний психолог, терапевт, вакцинація від гемофільної інфекції, вакцинація від поліомієліту, психотерапевт, загальний аналіз сечі (ЗАС), вакцинація від ковід, довідка на роботу, навчання, консультація психолога, консультація сімейного врача, лікарняний лист, вакцинація від краснухи, дитячий психолог, проктолог, агальний аналіз крові (ЗАК), вакцинація від гепатиту В, медичні довідки, психолог