Locator Київ Курси та майстер-класиДніпровський район Курси та майстер-класи Дніпровський район Київ

Курси та майстер-класи у Дніпровському районі у Києві

3
фільтр: цілодобово
застосований фільтр: сплата карткою
  • Школа восстановительной и спортивной медицины Реабилитолог

    вулиця Євгена Сверстюка, тел. (800) 750-37... показати
    вулиця Євгена Сверстюка, 11а, тел. 0(800)750-370 детальніше
    Курси та майстер-класи Школа восстановительной и спортивной медицины Реабилитолог знаходиться у Києві, вулиця Євгена Сверстюка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Академия фитнеса и танцев Master

    Дніпровський район, вулиця Євгена Сверстюка, тел. 0 (66) 577-06... показати
    Дніпровський район, вулиця Євгена Сверстюка, 19, тел. +380(66)577-06-47 детальніше
    Курси та майстер-класи Академия фитнеса и танцев Master знаходиться у Києві, вулиця Євгена Сверстюка. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • Учебный центр Академия успеха

    Дніпровський район, вулиця Раїси Окіпної, тел. 0 (93) 778-33... показати
    Дніпровський район, вулиця Раїси Окіпної, 4а, тел. +380(93)778-33-16 детальніше
    Курси та майстер-класи Учебный центр Академия успеха знаходиться у Києві, вулиця Раїси Окіпної. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.

Коротко про курси та майстер-класи у Дніпровському районі у Києві

На цій сторінці зібрані курси та майстер-класи, розташовані у Дніпровському районі у Києві. . Locator відомо про три курси та майстер-класи поряд з цим місцем серед яких Школа восстановительной и спортивной медицины Реабилитолог, Академия фитнеса и танцев Master, Учебный центр Академия успеха , які розташовані на вул. Євгена Сверстюка, вул. Раїси Окіпної. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці курси та майстер-класи.

  • Чи є і скільки Курси та майстер-класи працюють у Дніпровському районі у Києві?

    Так, у Дніпровському районі у Києві є Курси та майстер-класи. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Курси та майстер-класи.

  • Які Курси та майстер-класи найкращі у Дніпровському районі у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Курси та майстер-класи у Дніпровському районі у Києві: Школа восстановительной и спортивной медицины Реабилитолог, Академия фитнеса и танцев Master, Учебный центр Академия успеха.

  • Де знаходиться найближчі від мене Курси та майстер-класи у Дніпровському районі у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Курси та майстер-класи, перейдіть на сторінку Курси та майстер-класи у Дніпровському районі у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Курси та майстер-класи у Дніпровському районі у Києві?

    Ціни на послуги Курси та майстер-класи залежать від конкретної послуги і Курси та майстер-класи. Locator.ua дає можливість всім Курси та майстер-класи вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Курси та майстер-класи.

  • Послугами яких Курси та майстер-класи у Дніпровському районі у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Курси та майстер-класи, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Школа восстановительной и спортивной медицины Реабилитолог, Академия фитнеса и танцев Master, Учебный центр Академия успеха.

  • Як зв'язатись з цими Курси та майстер-класи?

    Контакти для зв'язку з цими Курси та майстер-класи ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Курси та майстер-класи у Дніпровському районі у Києві поряд

Курси та майстер-класи у Києві

Курси та майстер-класи за районами Києва:

Курси та майстер-класи за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Вокзальна, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

догляд за обличчям, курси подології, жіночій педикюр, нігті, курси манікюру, магазин велосипедного одягу, протигрибкова терапія, очищення шкіри, випрямлення волосся, настройка перемикання передач велосипеда, видалення піднігтьових мозолів, стрижка, ремонт велосипедів, робота з вросшими нігтями, корекційний масаж, хімчистка ходової велосипеда, апаратний педикюр, курси англійської мови, декапірування волосся, бухгалтерське обслуговування, протезування нігтів, святкова/весільна укладка, заміна передньої/задньої перекидання на велосипеді, комп'ютерна діагностика стоп, хімічне розпрямлення, заміна зірок перемикання швидкостей на велосипеді, аугментація губ, продаж дитячих велосипедів, безоперационная корекція врослих нігтів, корекція брів