Locator Київ центр дитячого розвиткуГрушки центр дитячого розвитку Грушки Київ

центр дитячого розвитку на Грушках у Києві

2
  • Психологічно-розвивальний центр Lavender

    Грушки, вулиця Гарматна, тел. 0 (93) 448-71... показати
    Грушки, вулиця Гарматна, 20, тел. +380(93)448-71-63 детальніше

    центр дитячого розвиткуціна невідома

    Психологічно-розвивальний центр Lavender запрошує на свої фантастичні заняття Індивідуальні заняття з: - Логопедом-дефектологом - Нейропсихологом - Дитячим психологом - Педагогом англійської...
  • Реабилитационный центр Родина

    бульвар Вацлава Гавела, тел. 0 (44) 497-17... показати
    бульвар Вацлава Гавела, 15а, тел. +380(44)497-17-05 детальніше

    центр дитячого розвиткуціна невідома

    Реабилитационный центр Родина знаходиться у Києві, бульвар Вацлава Гавела. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 17:00.

Коротко про центр дитячого розвитку на Грушках у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу центр дитячого розвитку, розташовані на Грушках у Києві. . Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Психологічно-розвивальний центр Lavender, Реабилитационный центр Родина , які розташовані на вул. Гарматна, бул. Вацлава Гавела. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу центр дитячого розвитку.

  • Чи є і скільки организацій на Грушках у Києві які надають послугу "центр дитячого розвитку"?

    Так, на Грушках у Києві є 2 закладів які надають послугу "центр дитячого розвитку".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "центр дитячого розвитку" на Грушках у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу центр дитячого розвитку, перейдіть на сторінку послуги "центр дитячого розвитку на Грушках у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "центр дитячого розвитку" на Грушках у Києві?

    Ціни на послугу "центр дитячого розвитку" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "центр дитячого розвитку на Грушках у Києві".

  • Послугами яких на Грушках у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Психологічно-розвивальний центр Lavender, Реабилитационный центр Родина.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

центр дитячого розвитку на Грушках у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

центр дитячого розвитку у Києві

центр дитячого розвитку за районами Києва:

центр дитячого розвитку за близькістю до метро:

Берестейська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Дружби Народів, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Площа Льва Толстого, Позняки, Славутич, Теремки, Харківська, Чернігівська, Шулявська