Locator Київ ветеринарвулиця Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) ветеринар на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) Київ

ветеринар на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві

1
  • Сімейний Улюбленець

    вулиця Олександри Екстер, тел. 0 (44) 332-83... показати
    вулиця Олександри Екстер, 13, тел. +380(44)332-83-33 детальніше

    ветеринарціна невідома

    Сімейний Улюбленець знаходиться у Києві, вулиця Олександри Екстер. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про ветеринар на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу ветеринар, розташовані на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві. Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Сімейний Улюбленець , який розташований на вул. Олександри Екстер. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу ветеринар.

  • Скільки на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві є закладів, які надають послугу "ветеринар"?

    За даними Locator.ua на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві послугу "ветеринар" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "ветеринар" на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу ветеринар, перейдіть на сторінку послуги "ветеринар на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "ветеринар" на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві?

    Ціни на послугу "ветеринар" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "ветеринар на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Сімейний Улюбленець.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ветеринар на вулиці Олександри Екстер (бывш. Марини Цвєтаєвої) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    ветеринар у Києві

    ветеринар за районами Києва:

    ветеринар за близькістю до метро:

    Берестейська, Бориспільська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Дарниця, Лівобережна, Лісова, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Позняки, Харківська, Чернігівська, Шулявська