Locator Київ локони/керливулиця Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) локони/керли на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) Київ

локони/керли на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві

1
  • PRO

    BEAUTY PRO SALON

    Індивідуальний підхід до кожного клієнта
     3.3 км від вулиця Митрофана Довнар-Запольського: Київ, вулиця Володимирська
    детальніше
  • PRO

    Салон краси Ma Cherie

    Ефективність салонних процедур, чудовий стійкий результат
     9 км від вулиця Митрофана Довнар-Запольського: Київ, вулиця Воскресенська
    детальніше
  • Имидж-студия салон красоты VictoryЯ

    вулиця Митрофана Довнар-Запольського, тел. 0 (44) 483-04... показати
    вулиця Митрофана Довнар-Запольського, 11, тел. +380(44)483-04-23 детальніше

    локони/керлиціна невідома

    Имидж-студия салон красоты VictoryЯ знаходиться у Києві, вулиця Митрофана Довнар-Запольського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.

Коротко про локони/керли на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу локони/керли, розташовані на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві. Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Имидж-студия салон красоты VictoryЯ , який розташований на вул. Митрофана Довнар-Запольського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу локони/керли.

  • Скільки на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві є закладів, які надають послугу "локони/керли"?

    За даними Locator.ua на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві послугу "локони/керли" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "локони/керли" на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу локони/керли, перейдіть на сторінку послуги "локони/керли на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "локони/керли" на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві?

    Ціни на послугу "локони/керли" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "локони/керли на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Имидж-студия салон красоты VictoryЯ.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

локони/керли на вулиці Митрофана Довнар-Запольського (бывш. вулиця Запольського) у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

локони/керли у Києві

локони/керли за районами Києва:

локони/керли за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська