Locator Київ Стоматологічні клінікивулиця Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) Київ

Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві

4
  • Велтдент

    вулиця Митрополита Василя Липківського, тел. 0 (97) 329-75... показати
    вулиця Митрополита Василя Липківського, 40, тел. +380(97)329-75-69 детальніше
    Філософія нашої кліники – збереження своїх зубів. Відчуття комфорту під час лікування. Безболісність. Інфекційна безпека. Наші професіонали подбають про Вашу посмішку та про посмішку Вашої...
  • Стоматологическая клиника American smile

    вулиця Митрополита Василя Липківського, тел. 0 (44) 248-19... показати
    вулиця Митрополита Василя Липківського, 3, тел. +380(44)248-19-48 детальніше
    Стоматологічні клініки Стоматологическая клиника American smile знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Василя Липківського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Стоматология City Smile

    вулиця Митрополита Василя Липківського, тел. 0 (44) 227-18... показати
    вулиця Митрополита Василя Липківського, 18, тел. +380(44)227-18-09 детальніше
    Стоматологічні клініки Стоматология City Smile знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Василя Липківського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Стоматологический центр Лос-Анджелес

    вулиця Митрополита Василя Липківського, тел. 0 (44) 245-05... показати
    вулиця Митрополита Василя Липківського, 26, тел. +380(44)245-05-11 детальніше
    Стоматологічні клініки Стоматологический центр Лос-Анджелес знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Василя Липківського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.

Коротко про стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві

На цій сторінці зібрані стоматологічні клініки, розташовані на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві. Locator відомо про чотири стоматологічні клініки поряд з цим місцем серед яких Велтдент, Стоматологическая клиника American smile, Стоматология City Smile та інші , які розташовані на вул. Митрополита Василя Липківського і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці стоматологічні клініки.

  • Скільки Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві?

    За даним Locator на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві ведуть діяльність 4 Стоматологічні клініки.

  • Які Стоматологічні клініки найкращі на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві: Велтдент, Стоматологическая клиника American smile, Стоматология City Smile.

  • Де знаходиться найближчі від мене Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Стоматологічні клініки, перейдіть на сторінку Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві?

    Ціни на послуги Стоматологічні клініки залежать від конкретної послуги і Стоматологічні клініки. Locator.ua дає можливість всім Стоматологічні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Стоматологічні клініки.

  • Послугами яких Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Стоматологічні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Велтдент, Стоматологическая клиника American smile, Стоматология City Smile.

  • Як зв'язатись з цими Стоматологічні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Стоматологічні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Василя Липківського (бывш. вулиця Урицького) у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Стоматологічні клініки у Києві

Стоматологічні клініки за районами Києва:

Стоматологічні клініки за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

протезування зубів, лікування ясен, естетична стоматологія, лікування карієсу, стоматолог, стоматолог-хірург, металокерамічна коронка, імплантація зубів, встановлення брекет-системи, стоматологія, стоматолог-імплантолог, френулопластика, лікування каналів, радіовізіографія, відбілювання зубів, видалення молочного зубу, Безкоштовний Wi-Fi, консультація стоматолога, чистка апаратом air-flow, ортодонт