Locator Київ ін'єкційний ліполіз (ліполітики)вулиця Костянтинівська ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Костянтинівська Київ

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Костянтинівська у Києві

1
  • Центр экспертной косметологии Эстетик Сенсей

    вулиця Костянтинівська, тел. 0 (66) 180-04... показати
    вулиця Костянтинівська, 22/17, тел. +380(66)180-04-40 детальніше

    ін\'єкційний ліполіз (ліполітики)ціна невідома

    Центр экспертной косметологии Эстетик Сенсей знаходиться у Києві, вулиця Костянтинівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 20:00.

Коротко про ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Костянтинівська у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики), розташовані на вулиці Костянтинівська у Києві. Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Центр экспертной косметологии Эстетик Сенсей , який розташований на вул. Костянтинівська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики).

  • Скільки на вулиці Костянтинівська у Києві є закладів, які надають послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)"?

    За даними Locator.ua на вулиці Костянтинівська у Києві послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" на вулиці Костянтинівська у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики), перейдіть на сторінку послуги "ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Костянтинівська у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" на вулиці Костянтинівська у Києві?

    Ціни на послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Костянтинівська у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Костянтинівська у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Центр экспертной косметологии Эстетик Сенсей.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) на вулиці Костянтинівська у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    ін'єкційний ліполіз (ліполітики) у Києві

    ін'єкційний ліполіз (ліполітики) за районами Києва:

    ін'єкційний ліполіз (ліполітики) за близькістю до метро:

    Академмістечко, Дарниця, Житомирська, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Святошино