Locator Київ гастроентерологвулиця Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) гастроентеролог на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) Київ

гастроентеролог на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві ціна від 650 грн

2
  • Лікар і я

    вулиця Гната Хоткевича, тел. 0 (95) 260-13... показати
    вулиця Гната Хоткевича, 8, тел. +380(95)260-13-13 детальніше

    гастроентеролог-5%650 617

    Медичний центр "Лікар і Я" - це сучасний багатопрофільний лікувально-діагностичний заклад, Ваш помічник на шляху до довгого, здорового та якісного життя. Використовуючи останні технології, ми...
  • Медицинский центр Академия вашего здоровья

    вулиця Гната Хоткевича, тел. 0 (44) 220-09... показати
    вулиця Гната Хоткевича, 12, тел. +380(44)220-09-88 детальніше

    гастроентерологціна невідома

    Медицинский центр Академия вашего здоровья знаходиться у Києві, вулиця Гната Хоткевича.

Коротко про гастроентеролог на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу гастроентеролог, розташовані на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві. Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Лікар і я, Медицинский центр Академия вашего здоровья , які розташовані на вул. Гната Хоткевича. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу гастроентеролог.

  • Скільки на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві є закладів, які надають послугу "гастроентеролог"?

    За даними Locator.ua на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві послугу "гастроентеролог" надають 2 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "гастроентеролог" на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу гастроентеролог, перейдіть на сторінку послуги "гастроентеролог на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "гастроентеролог" на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві?

    Ціни на послугу "гастроентеролог" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві починаються з 650 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "гастроентеролог на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Лікар і я, Медицинский центр Академия вашего здоровья.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

гастроентеролог на вулиці Гната Хоткевича (бывш. Червоногвардійська вулиця) у Києві ціна від 650 грн поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

гастроентеролог у Києві

гастроентеролог за районами Києва:

гастроентеролог за близькістю до метро:

Берестейська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Харківська, Чернігівська