Locator Київ УЗДвулиця Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) УЗД на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) Київ

УЗД на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві

3
  • Центр эндопротезирования суставов

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (44) 222-74... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(44)222-74-46 детальніше

    УЗДціна невідома

    Центр эндопротезирования суставов знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (44) 486-18... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(44)486-18-65 детальніше

    УЗДціна невідома

    Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до.
  • Институт травматологии и ортопедии Намн Украины

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (67) 798-03... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(67)798-03-31 детальніше

    УЗДціна невідома

    Институт травматологии и ортопедии Намн Украины знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про узд на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу узд, розташовані на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві. Locator відомо про три таких організацій поряд з цим місцем серед яких Центр эндопротезирования суставов, Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины, Институт травматологии и ортопедии Намн Украины , які розташовані на вул. Бульварно-Кудрявська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу УЗД.

  • Скільки на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві є закладів, які надають послугу "УЗД"?

    За даними Locator.ua на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві послугу "УЗД" надають 3 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "УЗД" на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу УЗД, перейдіть на сторінку послуги "УЗД на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "УЗД" на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві?

    Ціни на послугу "УЗД" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "УЗД на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві краще скористатись?⭐

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

УЗД на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві поряд

за районами поряд:

    за станціями метро поряд:

      УЗД у Києві

      УЗД за районами Києва:

      УЗД за близькістю до метро:

      Академмістечко, Берестейська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Чернігівська, Шулявська