Locator Київ травматологіявулиця Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) травматологія на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) Київ

травматологія на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві

4
  • Институт травматологии и ортопедии Намн Украины

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (67) 798-03... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(67)798-03-31 детальніше

    травматологіяціна невідома

    Институт травматологии и ортопедии Намн Украины знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (44) 486-18... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(44)486-18-65 детальніше

    травматологіяціна невідома

    Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до.
  • Центр эндопротезирования суставов

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (44) 222-74... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(44)222-74-46 детальніше

    травматологіяціна невідома

    Центр эндопротезирования суставов знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Медицинский центр Европейской ортопедии

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (44) 486-68... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 22, тел. +380(44)486-68-98 детальніше

    травматологіяціна невідома

    Медицинский центр Европейской ортопедии знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про травматологія на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу травматологія, розташовані на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві. Locator відомо про чотири таких організацій поряд з цим місцем серед яких Институт травматологии и ортопедии Намн Украины, Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины, Центр эндопротезирования суставов та інші , які розташовані на вул. Бульварно-Кудрявська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу травматологія.

  • Скільки на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві є закладів, які надають послугу "травматологія"?

    За даними Locator.ua на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві послугу "травматологія" надають 4 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "травматологія" на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу травматологія, перейдіть на сторінку послуги "травматологія на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "травматологія" на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві?

    Ціни на послугу "травматологія" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "травматологія на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві краще скористатись?⭐

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

травматологія на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві поряд

за районами поряд:

    за станціями метро поряд:

      травматологія у Києві

      травматологія за районами Києва:

      травматологія за близькістю до метро:

      Академмістечко, Бориспільська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Дарниця, Золоті ворота, Іподром, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Тараса Шевченка, Театральна, Харківська, Хрещатик, Чернігівська