Locator Київ ортопедвулиця Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) ортопед на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) Київ

ортопед на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві

4
  • Медицинский центр Европейской ортопедии

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (44) 486-68... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 22, тел. +380(44)486-68-98 детальніше

    ортопедціна невідома

    Медицинский центр Европейской ортопедии знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (44) 486-18... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(44)486-18-65 детальніше

    ортопедціна невідома

    Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до.
  • Институт травматологии и ортопедии Намн Украины

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (67) 798-03... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(67)798-03-31 детальніше

    ортопедціна невідома

    Институт травматологии и ортопедии Намн Украины знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Центр эндопротезирования суставов

    вулиця Бульварно-Кудрявська, тел. 0 (44) 222-74... показати
    вулиця Бульварно-Кудрявська, 27, тел. +380(44)222-74-46 детальніше

    ортопедціна невідома

    Центр эндопротезирования суставов знаходиться у Києві, вулиця Бульварно-Кудрявська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про ортопед на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу ортопед, розташовані на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві. Locator відомо про чотири таких організацій поряд з цим місцем серед яких Медицинский центр Европейской ортопедии, Научно-исследовательский институт ортопедии и травматологии Академии медицинских наук Украины, Институт травматологии и ортопедии Намн Украины та інші , які розташовані на вул. Бульварно-Кудрявська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу ортопед.

  • Скільки на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві є закладів, які надають послугу "ортопед"?

    За даними Locator.ua на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві послугу "ортопед" надають 4 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "ортопед" на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу ортопед, перейдіть на сторінку послуги "ортопед на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "ортопед" на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві?

    Ціни на послугу "ортопед" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "ортопед на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві краще скористатись?⭐

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ортопед на вулиці Бульварно-Кудрявська (бывш. вулиця Воровського) у Києві поряд

за районами поряд:

    за станціями метро поряд:

      ортопед у Києві

      ортопед за районами Києва:

      ортопед за близькістю до метро:

      Академмістечко, Берестейська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Голосіївська, Деміївська, Золоті ворота, Іподром, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська