Locator Київ Спортивно-розважальні центриВДНГ Спортивно-розважальні центри ВДНГ Київ

Спортивно-розважальні центри на ВДНГ у Києві

3
  • Картинг-центр Жага Швидкості

    ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, тел. 0 (95) 102-02... показати
    ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 9, тел. +380(95)102-02-35 детальніше
    Спортивно-розважальні центри Картинг-центр Жага Швидкості знаходиться у Києві, проспект Академіка Глушкова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 13:00 до 22:00.
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Активная страна

    вулиця Генерала Родимцева, тел. 0 (50) 356-79... показати
    вулиця Генерала Родимцева, 6а, тел. +380(50)356-79-60 детальніше
    Спортивно-розважальні центри Активная страна знаходиться у Києві, вулиця Генерала Родимцева. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 19:00.
  • Картинг-центр Жажда скорости

    проспект Академіка Глушкова, тел. 0 (44) 526-06... показати
    проспект Академіка Глушкова, 9, тел. +380(44)526-06-31 детальніше
    Спортивно-розважальні центри Картинг-центр Жажда скорости знаходиться у Києві, проспект Академіка Глушкова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 13:00 до 22:00.

Коротко про спортивно-розважальні центри на ВДНГ у Києві

На цій сторінці зібрані спортивно-розважальні центри, розташовані на ВДНГ у Києві. . Locator відомо про три спортивно-розважальні центри поряд з цим місцем серед яких Картинг-центр Жага Швидкості, Активная страна, Картинг-центр Жажда скорости , які розташовані на пр. Академіка Глушкова, вул. Генерала Родимцева. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці спортивно-розважальні центри.

  • Чи є і скільки Спортивно-розважальні центри працюють на ВДНГ у Києві?

    Так, на ВДНГ у Києві є Спортивно-розважальні центри. За даним Locator тут ведуть діяльність 3 Спортивно-розважальні центри.

  • Які Спортивно-розважальні центри найкращі на ВДНГ у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Спортивно-розважальні центри на ВДНГ у Києві: Картинг-центр Жага Швидкості, Активная страна, Картинг-центр Жажда скорости.

  • Де знаходиться найближчі від мене Спортивно-розважальні центри на ВДНГ у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Спортивно-розважальні центри, перейдіть на сторінку Спортивно-розважальні центри на ВДНГ у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Спортивно-розважальні центри на ВДНГ у Києві?

    Ціни на послуги Спортивно-розважальні центри залежать від конкретної послуги і Спортивно-розважальні центри. Locator.ua дає можливість всім Спортивно-розважальні центри вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Спортивно-розважальні центри.

  • Послугами яких Спортивно-розважальні центри на ВДНГ у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Спортивно-розважальні центри, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Картинг-центр Жага Швидкості, Активная страна, Картинг-центр Жажда скорости.

  • Як зв'язатись з цими Спортивно-розважальні центри?

    Контакти для зв'язку з цими Спортивно-розважальні центри ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Спортивно-розважальні центри на ВДНГ у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Спортивно-розважальні центри у Києві

Спортивно-розважальні центри за районами Києва:

Спортивно-розважальні центри за близькістю до метро:

Васильківська, Героїв Дніпра, Гідропарк, Голосіївська, Деміївська, Іподром, Контрактова площа, Либідська, Лук'янівська, Мінська, Олімпійська, Осокорки, Печерська, Поштова площа, Теремки, Чернігівська, Шулявська