Locator Київ загальний масаж тілабульвар Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) загальний масаж тіла на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) Київ

загальний масаж тіла на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві ціна від 600 грн

1
  • Cool forever салон краси

    бульвар Миколи Міхновського, тел. 0 (63) 627-28... показати
    бульвар Миколи Міхновського, 26/1, тел. +380(63)627-28-28 детальніше

    загальний масаж тіла600 ₴

    Перукарськи послуги . Маникюр/педикюр. Косметология .Масаж. Салон краси - це чарівне місце для кожної дівчини, куди вона приходить відпочити, насолодитися процедурами і розслабитися. Тому...

Коротко про загальний масаж тіла на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу загальний масаж тіла, розташовані на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві. Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Cool forever салон краси , який розташований на бул. Миколи Міхновського. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу загальний масаж тіла.

  • Скільки на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві є закладів, які надають послугу "загальний масаж тіла"?

    За даними Locator.ua на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві послугу "загальний масаж тіла" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "загальний масаж тіла" на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу загальний масаж тіла, перейдіть на сторінку послуги "загальний масаж тіла на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "загальний масаж тіла" на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві?

    Ціни на послугу "загальний масаж тіла" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві починаються з 600 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "загальний масаж тіла на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві".

  • Послугами яких на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Cool forever салон краси.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

загальний масаж тіла на бульварі Миколи Міхновського (бывш. Дружби Народів) у Києві ціна від 600 грн поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

загальний масаж тіла у Києві

загальний масаж тіла за районами Києва:

загальний масаж тіла за близькістю до метро:

Вокзальна, Дорогожичі, Дружби Народів, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Позняки, Театральна, Харківська, Хрещатик