Locator Київ постановка танцюАеропорт Київ (Жуляни, IEV) постановка танцю Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) Київ

постановка танцю у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві

2
  • Ліон

    Аеропорт Київ (Жуляни, IEV), вулиця Донецька, тел. 0 (93) 413-05... показати
    Аеропорт Київ (Жуляни, IEV), вулиця Донецька, 25, тел. +380(93)413-05-32 детальніше

    постановка танцюціна невідома

    Клуб Танцювального Спорту "Ліон", член Національної Всеукраїнської Федерації Танцювального Спорту (member of World Dance Sport Federation), проводить набір дітей віком від 4 років і дорослих для...
  • Студия восточного танца Рахат Лукум

    Аеропорт Київ (Жуляни, IEV), вулиця Сім’ї Ідзиковських, тел. 0 (63) 976-92... показати
    Аеропорт Київ (Жуляни, IEV), вулиця Сім’ї Ідзиковських, 37а, тел. +380(63)976-92-16 детальніше

    постановка танцюціна невідома

    Студия восточного танца Рахат Лукум знаходиться у Києві, вулиця Сім’ї Ідзиковських. Сьогодні ця організація працює за графіком з 15:00 до 21:00.

Коротко про постановка танцю у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу постановка танцю, розташовані у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві. . Locator відомо про дві таких організацій поряд з цим місцем серед яких Ліон, Студия восточного танца Рахат Лукум , які розташовані на вул. Донецька, вул. Сім’ї Ідзиковських. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу постановка танцю.

  • Чи є і скільки организацій у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві які надають послугу "постановка танцю"?

    Так, у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві є 2 закладів які надають послугу "постановка танцю".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "постановка танцю" у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу постановка танцю, перейдіть на сторінку послуги "постановка танцю у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "постановка танцю" у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві?

    Ціни на послугу "постановка танцю" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "постановка танцю у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві".

  • Послугами яких у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Ліон, Студия восточного танца Рахат Лукум.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

постановка танцю у Аеропорт Київ (Жуляни, IEV) у Києві поряд

за станціями метро поряд:

    постановка танцю у Києві

    постановка танцю за районами Києва:

    постановка танцю за близькістю до метро:

    Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вокзальна, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Контрактова площа, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Почайна, Поштова площа, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська