Locator Київ шиття шторЯрослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) шиття штор на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) Київ

шиття штор на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві ціна від 140 грн

1
  • the ШТОРА

    Ярослава Хомова провулок, тел. 0 (95) 055-75... показати
    Ярослава Хомова провулок, 1, тел. +380(95)055-75-65 детальніше

    шиття штор-5%від 140 133

    Магазин the ШТОРА - дизайн та пошиття штор на замовлення. Консультація дизайнера. Якісні турецькі та європейські тканини. Порт'єри, тюль в наявності на складі та на замовлення. Карнизи. Римські...

Коротко про шиття штор на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу шиття штор, розташовані на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві. Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких the ШТОРА , який розташований на пров. Ярослава Хомова. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу шиття штор.

  • Скільки на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві є закладів, які надають послугу "шиття штор"?

    За даними Locator.ua на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві послугу "шиття штор" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "шиття штор" на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу шиття штор, перейдіть на сторінку послуги "шиття штор на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "шиття штор" на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві?

    Ціни на послугу "шиття штор" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві починаються з 140 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "шиття штор на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві".

  • Послугами яких на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: the ШТОРА.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

шиття штор на Ярослава Хомова провулок (бывш. провулок Миколи Островського) у Києві ціна від 140 грн поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

шиття штор у Києві

шиття штор за районами Києва:

шиття штор за близькістю до метро:

Академмістечко, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Іподром, Либідська, Лук'янівська, Палац Спорту, Печерська, Площа Льва Толстого, Шулявська