Locator Київ анонімне медичне обстеження метро Сирець анонімне медичне обстеження метро Сирець Київ

анонімне медичне обстеження поряд метро Сирець у Києві

1
  • Лечение Наркомании Наркологическая клиника Реванш

    вулиця Тираспольська, тел. 0 (66) 240-22... показати
    вулиця Тираспольська, 46б, тел. +380(66)240-22-44 детальніше

    анонімне медичне обстеженняціна невідома

    Лечение Наркомании Наркологическая клиника Реванш знаходиться у Києві, вулиця Тираспольська. Сьогодні ця організація працює цілодобово.

Коротко про анонімне медичне обстеження поряд метро Сирець

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу анонімне медичне обстеження, розташовані поряд метро Сирець у Києві. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Лечение Наркомании Наркологическая клиника Реванш , який розташований на вул. Тираспольська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу анонімне медичне обстеження.

  • Чи є і скільки организацій поряд метро Сирець у Києві які надають послугу "анонімне медичне обстеження"?

    Так, поряд метро Сирець у Києві є 1 закладів які надають послугу "анонімне медичне обстеження".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "анонімне медичне обстеження" поряд метро Сирець у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу анонімне медичне обстеження, перейдіть на сторінку послуги "анонімне медичне обстеження поряд метро Сирець у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "анонімне медичне обстеження" поряд метро Сирець у Києві?

    Ціни на послугу "анонімне медичне обстеження" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "анонімне медичне обстеження поряд метро Сирець у Києві".

  • Послугами яких поряд метро Сирець у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Лечение Наркомании Наркологическая клиника Реванш.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

анонімне медичне обстеження поряд метро Сирець у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

анонімне медичне обстеження у Києві

анонімне медичне обстеження за районами Києва:

анонімне медичне обстеження за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Голосіївська, Дарниця, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Сирець, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Чернігівська, Шулявська