Locator Київ солярійпроспект Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) солярій на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) Київ

солярій на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві

4
  • Студия-солярий и салон-парикмахерская Гавайи

    проспект Червоної Калини, тел. 0 (44) 222-97... показати
    проспект Червоної Калини, 70, тел. +380(44)222-97-19 детальніше

    солярійціна невідома

    Студия-солярий и салон-парикмахерская Гавайи знаходиться у Києві, проспект Червоної Калини. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 22:00.
  • Парикмахерская Светлана

    проспект Червоної Калини, тел.
    проспект Червоної Калини, 26, тел. детальніше

    солярійціна невідома

    Парикмахерская Светлана знаходиться у Києві, проспект Червоної Калини. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Салон красоты Красатуля

    проспект Червоної Калини, тел. 0 (44) 530-09... показати
    проспект Червоної Калини, 70, тел. +380(44)530-09-40 детальніше

    солярійціна невідома

    Салон красоты Красатуля знаходиться у Києві, проспект Червоної Калини. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Фитнес-клуб GymFit

    проспект Червоної Калини, тел. 0 (93) 180-06... показати
    проспект Червоної Калини, 11, тел. +380(93)180-06-28 детальніше

    солярійціна невідома

    Фитнес-клуб GymFit знаходиться у Києві, проспект Червоної Калини. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про солярій на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу солярій, розташовані на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві. Locator відомо про чотири таких організацій поряд з цим місцем серед яких Студия-солярий и салон-парикмахерская Гавайи, Парикмахерская Светлана, Салон красоты Красатуля та інші , які розташовані на пр. Червоної Калини і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу солярій.

  • Скільки на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві є закладів, які надають послугу "солярій"?

    За даними Locator.ua на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві послугу "солярій" надають 4 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "солярій" на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу солярій, перейдіть на сторінку послуги "солярій на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "солярій" на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві?

    Ціни на послугу "солярій" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "солярій на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві".

  • Послугами яких на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Студия-солярий и салон-парикмахерская Гавайи, Парикмахерская Светлана, Салон красоты Красатуля.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

солярій на проспекті Червоної Калини (бывш. Володимира Маяковського) у Києві поряд

за станціями метро поряд:

    солярій у Києві

    солярій за районами Києва:

    солярій за близькістю до метро:

    Академмістечко, Берестейська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Дружби Народів, Житомирська, Іподром, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська