Locator Київ ін'єкційний ліполіз (ліполітики) метро Поштова площа ін'єкційний ліполіз (ліполітики) метро Поштова площа Київ

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) поряд метро Поштова площа у Києві ціна від 400 грн

1
  • Під магічним дахом

    вулиця Боричів Тік, тел. 0 (97) 979-51... показати
    вулиця Боричів Тік, 35а, тел. +380(97)979-51-36 детальніше

    ін\'єкційний ліполіз (ліполітики)400 ₴

    Косметологічний кабінет «Під магічним дахом» - це лагуна у самому серці Києва, яка допоможе відволіктись від напруженого темпу життя, турбот та хвилювань і подарує безмежну енергію та молодість....

Коротко про ін'єкційний ліполіз (ліполітики) поряд метро Поштова площа

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики), розташовані поряд метро Поштова площа у Києві. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Під магічним дахом , який розташований на вул. Боричів Тік. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики).

  • Чи є і скільки организацій поряд метро Поштова площа у Києві які надають послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)"?

    Так, поряд метро Поштова площа у Києві є 1 закладів які надають послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" поряд метро Поштова площа у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу ін'єкційний ліполіз (ліполітики), перейдіть на сторінку послуги "ін'єкційний ліполіз (ліполітики) поряд метро Поштова площа у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" поряд метро Поштова площа у Києві?

    Ціни на послугу "ін'єкційний ліполіз (ліполітики)" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. За нашими даними, ціни на послуги поряд метро Поштова площа у Києві починаються з 400 грн. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "ін'єкційний ліполіз (ліполітики) поряд метро Поштова площа у Києві".

  • Послугами яких поряд метро Поштова площа у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Під магічним дахом.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) поряд метро Поштова площа у Києві ціна від 400 грн поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) у Києві

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) за районами Києва:

ін'єкційний ліполіз (ліполітики) за близькістю до метро:

Академмістечко, Дарниця, Житомирська, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Поштова площа, Святошино