Locator Київ курси польської мовиПоділ курси польської мови Поділ Київ

курси польської мови на Поділ у Києві

3
  • Slavic Languages Center

    вулиця Верхній Вал, тел. 0 (44) 362-87... показати
    вулиця Верхній Вал, 18, тел. +380(44)362-87-67 детальніше

    курси польської мовиціна невідома

    Slavic Languages Center знаходиться у Києві, вулиця Верхній Вал. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Образовательное агентство Active Study

    вулиця Костянтинівська, тел. 0 (97) 059-49... показати
    вулиця Костянтинівська, 46, тел. +380(97)059-49-93 детальніше

    курси польської мовиціна невідома

    Образовательное агентство Active Study знаходиться у Києві, вулиця Костянтинівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Центр польского языка и культуры Slavic Languages Center

    Поділ, вулиця Петра Сагайдачного, тел. 0 (44) 362-87... показати
    Поділ, вулиця Петра Сагайдачного, 17, тел. +380(44)362-87-67 детальніше

    курси польської мовиціна невідома

    Центр польского языка и культуры Slavic Languages Center знаходиться у Києві, вулиця Петра Сагайдачного. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.

Коротко про курси польської мови на Поділ у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу курси польської мови, розташовані на Поділ у Києві. . Locator відомо про три таких організацій поряд з цим місцем серед яких Slavic Languages Center, Образовательное агентство Active Study, Центр польского языка и культуры Slavic Languages Center , які розташовані на вул. Верхній Вал, вул. Костянтинівська, вул. Петра Сагайдачного. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу курси польської мови.

  • Чи є і скільки организацій на Поділ у Києві які надають послугу "курси польської мови"?

    Так, на Поділ у Києві є 3 закладів які надають послугу "курси польської мови".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "курси польської мови" на Поділ у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу курси польської мови, перейдіть на сторінку послуги "курси польської мови на Поділ у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "курси польської мови" на Поділ у Києві?

    Ціни на послугу "курси польської мови" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "курси польської мови на Поділ у Києві".

  • Послугами яких на Поділ у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Slavic Languages Center, Образовательное агентство Active Study, Центр польского языка и культуры Slavic Languages Center.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

курси польської мови на Поділ у Києві поряд

за районами поряд:

курси польської мови у Києві

курси польської мови за районами Києва:

курси польської мови за близькістю до метро:

Академмістечко, Васильківська, Вокзальна, Дарниця, Деміївська, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Лівобережна, Мінська, Нивки, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська