• PRO

    Приватний нотаріус Адамська Маріанна Миколаївна

    Наша місія – Ваш спокій.
     3 км від метро Тараса Шевченка: Київ, проспект Володимира Івасюка
    детальніше
  • PRO

    Приватний нотаріус Полова Маргарита Василівна

    Ваш надійний партнер у вирішенні правових питань
     2.7 км від метро Тараса Шевченка: Київ, вулиця Володимирська
    детальніше
  • PRO

    Нотаріус Пахниць Наталя Вікторівна

    Вірність, професіоналізм, довіра – наші основні цінності для вашого спокою!
     2.5 км від метро Тараса Шевченка: Київ, вулиця Михайлівська
    детальніше
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Приватний нотаріус Іванченко Вадим Юрійович

    метро Тараса Шевченка, вулиця Введенська, тел. 0 (67) 146-67... показати
    метро Тараса Шевченка, вулиця Введенська, 26, тел. +380(67)146-67-00 детальніше
    Нотаріуси Приватний нотаріус Іванченко Вадим Юрійович знаходиться у Києві, вулиця Введенська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Приватний нотаріус Бєляєва Тетяна Миколаївна

    вулиця Костянтинівська, тел.
    вулиця Костянтинівська, 56, тел. детальніше
    Нотаріуси Приватний нотаріус Бєляєва Тетяна Миколаївна знаходиться у Києві, вулиця Костянтинівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Частный нотариус Брага Ю.Н.

    вулиця Юрківська, тел.
    вулиця Юрківська, 8/12, тел. детальніше
    Нотаріуси Частный нотариус Брага Ю.Н. знаходиться у Києві, вулиця Юрківська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 17:00.
  • Частный нотариус Бабич Е.Н.

    вулиця Набережно-Лугова, тел.
    вулиця Набережно-Лугова, 5, тел. детальніше
    Нотаріуси Частный нотариус Бабич Е.Н. знаходиться у Києві, вулиця Набережно-Лугова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Приватний нотаріус Матвеєв Володимир Адольфович

    вулиця Почайнинська, тел.
    вулиця Почайнинська, 53/55, тел. детальніше
    Нотаріуси Приватний нотаріус Матвеєв Володимир Адольфович знаходиться у Києві, вулиця Почайнинська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Частный нотариус Пелых Ю.В.

    метро Тараса Шевченка, вулиця Кирилівська, тел.
    метро Тараса Шевченка, вулиця Кирилівська, 60а, тел. детальніше
    Нотаріуси Частный нотариус Пелых Ю.В. знаходиться у Києві, вулиця Кирилівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.
  • Частный нотариус Лукьянчук Ю.П.

    вулиця Набережно-Лугова, тел.
    вулиця Набережно-Лугова, 5, тел. детальніше
    Нотаріуси Частный нотариус Лукьянчук Ю.П. знаходиться у Києві, вулиця Набережно-Лугова. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Нотариус Прискока И. Г.

    метро Тараса Шевченка, вулиця Оболонська, тел.
    метро Тараса Шевченка, вулиця Оболонська, 6, тел. детальніше
    Нотаріуси Нотариус Прискока И. Г. знаходиться у Києві, вулиця Оболонська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.
  • Частный нотариус Лозовая Ю. А.

    вулиця Турівська, тел.
    вулиця Турівська, 9, тел. детальніше
    Нотаріуси Частный нотариус Лозовая Ю. А. знаходиться у Києві, вулиця Турівська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 16:00.

Коротко про нотаріуси поряд метро Тараса Шевченка

На цій сторінці зібрані нотаріуси, розташовані поряд метро Тараса Шевченка у Києві. . Locator відомо про дев'ять нотаріуси поряд з цим місцем серед яких Приватний нотаріус Іванченко Вадим Юрійович, Приватний нотаріус Бєляєва Тетяна Миколаївна, Частный нотариус Брага Ю.Н. та інші , які розташовані на вул. Введенська, вул. Костянтинівська, вул. Юрківська і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці нотаріуси.

  • Чи є і скільки Нотаріуси працюють поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Так, поряд метро Тараса Шевченка у Києві є Нотаріуси. За даним Locator тут ведуть діяльність 9 Нотаріуси.

  • Які Нотаріуси найкращі поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Нотаріуси поряд метро Тараса Шевченка у Києві: Приватний нотаріус Іванченко Вадим Юрійович, Приватний нотаріус Бєляєва Тетяна Миколаївна, Частный нотариус Брага Ю.Н..

  • Де знаходиться найближчі від мене Нотаріуси поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Нотаріуси, перейдіть на сторінку Нотаріуси поряд метро Тараса Шевченка у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Нотаріуси поряд метро Тараса Шевченка у Києві?

    Ціни на послуги Нотаріуси залежать від конкретної послуги і Нотаріуси. Locator.ua дає можливість всім Нотаріуси вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Нотаріуси.

  • Послугами яких Нотаріуси поряд метро Тараса Шевченка у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Нотаріуси, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Приватний нотаріус Іванченко Вадим Юрійович, Приватний нотаріус Бєляєва Тетяна Миколаївна, Частный нотариус Брага Ю.Н..

  • Як зв'язатись з цими Нотаріуси?

    Контакти для зв'язку з цими Нотаріуси ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

  • З котрої і до котрої години приймають Нотаріуси?

    В основному Нотаріуси ведуть прийом за стандартним графіком, але з більшістю можливо домовитись про більш зручний для вас час.

Нотаріуси поряд метро Тараса Шевченка у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Нотаріуси у Києві

Нотаріуси за районами Києва:

Нотаріуси за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Червоний хутір, Чернігівська, Шулявська

Схожі рубрики: Нотаріальна контора поряд метро Тараса Шевченка у Києві

Більше популярних послуг у рубриці:

консультація нотаріуса, посвідчення договорів, направлення запиту фізичній або юридичній особі, засвідчення справжності підпису, видача дубліката документа, односторонні угоди, видача документа з архіву нотаріуса, видача свідоцтва про право власності на частку в спільному майні, видача свідоцтва про право на спадщину, посвідчення часу пред'явлення документа, вчинення виконавчого напису на стягнення заборгованості та звернення стягнення на заставлене майно, апостиль, видача свідоцтв, реєстрація ТОВ, компаній, підприємств, передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі, договір дарування, договір відчуження , реєстрація ФОП, оформлення договори іпотеки, засвідчення справжності підпису перекладача, видача витягу з реєстру нотаріальних дій, оформлення згоди виїзду дитини за кордон, ліквідація ТОВ, компаній, підприємств, оформлення договору позики, супроводження угод з нерухомістю, відкриття конверту з закритим заповітом і оголошення закритого заповіту, зберігання документів, оформлення спадщини, посвідчення договору застави, договір оренди транспортного засобу