• Radisson Blu Hotel, Kiev Podil

    метро Поштова площа, вулиця Братська, тел. 0 (44) 393-13... показати
    метро Поштова площа, вулиця Братська, 17, тел. +380(44)393-13-73 детальніше
    Банкетні зали Radisson Blu Hotel, Kiev Podil знаходиться у Києві, вулиця Братська. Сьогодні ця організація працює цілодобово.
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Ресторан Kizil

    вулиця Набережно-Хрещатицька, тел. 0 (44) 222-97... показати
    вулиця Набережно-Хрещатицька, 11, тел. +380(44)222-97-87 детальніше
    Банкетні зали Ресторан Kizil знаходиться у Києві, вулиця Набережно-Хрещатицька. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 02:00.
  • "Жуль Верн"

    вулиця Братська, тел. 0 (44) 425-49... показати
    вулиця Братська, 8, тел. +380(44)425-49-01 детальніше
    Банкетні зали "Жуль Верн" знаходиться у Києві, вулиця Братська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 22:00.
  • Кафе Моцарелла

    вулиця Петра Сагайдачного, тел. 0 (44) 417-60... показати
    вулиця Петра Сагайдачного, 23, тел. +380(44)417-60-52 детальніше
    Банкетні зали Кафе Моцарелла знаходиться у Києві, вулиця Петра Сагайдачного. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 23:59.

Коротко про банкетні зали поряд метро Поштова площа

На цій сторінці зібрані банкетні зали, розташовані поряд метро Поштова площа у Києві. . Locator відомо про чотири банкетні зали поряд з цим місцем серед яких Radisson Blu Hotel, Kiev Podil, Ресторан Kizil, "Жуль Верн" та інші , які розташовані на вул. Братська, вул. Набережно-Хрещатицька і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці банкетні зали.

  • Чи є і скільки Банкетні зали працюють поряд метро Поштова площа у Києві?

    Так, поряд метро Поштова площа у Києві є Банкетні зали. За даним Locator тут ведуть діяльність 4 Банкетні зали.

  • Які Банкетні зали найкращі поряд метро Поштова площа у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Банкетні зали поряд метро Поштова площа у Києві: Radisson Blu Hotel, Kiev Podil, Ресторан Kizil, "Жуль Верн".

  • Де знаходиться найближчі від мене Банкетні зали поряд метро Поштова площа у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Банкетні зали, перейдіть на сторінку Банкетні зали поряд метро Поштова площа у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Банкетні зали поряд метро Поштова площа у Києві?

    Ціни на послуги Банкетні зали залежать від конкретної послуги і Банкетні зали. Locator.ua дає можливість всім Банкетні зали вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Банкетні зали.

  • Послугами яких Банкетні зали поряд метро Поштова площа у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Банкетні зали, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Radisson Blu Hotel, Kiev Podil, Ресторан Kizil, "Жуль Верн".

  • Як зв'язатись з цими Банкетні зали?

    Контакти для зв'язку з цими Банкетні зали ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Банкетні зали поряд метро Поштова площа у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Банкетні зали у Києві

Банкетні зали за районами Києва:

Банкетні зали за близькістю до метро:

Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Гідропарк, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дніпро, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Контрактова площа, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Поштова площа, Святошино, Сирець, Славутич, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

східна кухня, бізнес-готель, індійська кухня, проведення банкетів, Українська кухня, узбецька кухня , хімчистка, Бізнес-ланч, ділова вечеря/обід, регіональна кухня, проживання, Літня тераса, М'ясна кухня, Італійська кухня