Locator Київ ехокардіографія метро Площа Льва Толстого ехокардіографія метро Площа Льва Толстого Київ

ехокардіографія поряд метро Площа Льва Толстого у Києві

1
  • Академічний Медичний Центр

    вулиця Рогнідинська, тел. 0 (44) 234-74... показати
    вулиця Рогнідинська, 5/14, тел. +380(44)234-74-14 детальніше

    ехокардіографіяціна невідома

    Академічний Медичний Центр - це багатопрофільна клініка високого рівня, де для вас проводять діагностику і лікування провідні професори і доктора України в 26 медичних напрямках. Клініка АМС...

Коротко про ехокардіографія поряд метро Площа Льва Толстого

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу ехокардіографія, розташовані поряд метро Площа Льва Толстого у Києві. . Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Академічний Медичний Центр , який розташований на вул. Рогнідинська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу ехокардіографія.

  • Чи є і скільки организацій поряд метро Площа Льва Толстого у Києві які надають послугу "ехокардіографія"?

    Так, поряд метро Площа Льва Толстого у Києві є 1 закладів які надають послугу "ехокардіографія".

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "ехокардіографія" поряд метро Площа Льва Толстого у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу ехокардіографія, перейдіть на сторінку послуги "ехокардіографія поряд метро Площа Льва Толстого у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "ехокардіографія" поряд метро Площа Льва Толстого у Києві?

    Ціни на послугу "ехокардіографія" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "ехокардіографія поряд метро Площа Льва Толстого у Києві".

  • Послугами яких поряд метро Площа Льва Толстого у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Академічний Медичний Центр.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

ехокардіографія поряд метро Площа Льва Толстого у Києві поряд

за районами поряд:

ехокардіографія у Києві

ехокардіографія за районами Києва:

ехокардіографія за близькістю до метро:

Берестейська, Виставковий центр, Голосіївська, Дарниця, Іподром, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Площа Льва Толстого