Locator Київ Масажні салони метро Дружби Народів Масажні салони метро Дружби Народів Київ

Масажні салони поряд метро Дружби Народів у Києві

6
  • Osteos-центр остеопатії та кінезіології

    вулиця Професора Підвисоцького, тел. 0 (67) 407-51... показати
    вулиця Професора Підвисоцького, 10/10, тел. +380(67)407-51-51 детальніше
    Osteos - центр остеопатії і кінезіології. У центрі можуть отримати допомогу пацієнти різного віку. Застосовують в роботі техніки остеопатії, прикладної кінезіології, мануальної терапії, массаж та...
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Массажный центр Облака

    метро Дружби Народів, бульвар Миколи Міхновського, тел. 0 (44) 337-16... показати
    метро Дружби Народів, бульвар Миколи Міхновського, 20, тел. +380(44)337-16-08 детальніше
    Масажні салони Массажный центр Облака знаходиться у Києві, бульвар Миколи Міхновського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 21:00.
  • Массаж

    бульвар Миколи Міхновського, тел. 0 (50) 517-58... показати
    бульвар Миколи Міхновського, 22, тел. +380(50)517-58-62 детальніше
    Масажні салони Массаж знаходиться у Києві, бульвар Миколи Міхновського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 07:00 до 22:00.
  • Медицинский центр Динос

    метро Дружби Народів, вулиця Джона Маккейна, тел. 0 (44) 284-66... показати
    метро Дружби Народів, вулиця Джона Маккейна, 39, тел. +380(44)284-66-38 детальніше
    Масажні салони Медицинский центр Динос знаходиться у Києві, вулиця Джона Маккейна. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Салон красоты T&i

    вулиця Михайла Бойчука, тел. 0 (63) 923-71... показати
    вулиця Михайла Бойчука, 12, тел. +380(63)923-71-71 детальніше
    Масажні салони Салон красоты T&i знаходиться у Києві, вулиця Михайла Бойчука. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Салон красоты Леон

    вулиця Німанська, тел. 0 (44) 285-29... показати
    вулиця Німанська, 5, тел. +380(44)285-29-90 детальніше
    Масажні салони Салон красоты Леон знаходиться у Києві, вулиця Німанська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 21:00.

Коротко про масажні салони поряд метро Дружби Народів

На цій сторінці зібрані масажні салони, розташовані поряд метро Дружби Народів у Києві. . Locator відомо про шість масажні салони поряд з цим місцем серед яких Osteos-центр остеопатії та кінезіології, Массажный центр Облака, Массаж та інші , які розташовані на вул. Професора Підвисоцького, бул. Миколи Міхновського і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці масажні салони.

  • Чи є і скільки Масажні салони працюють поряд метро Дружби Народів у Києві?

    Так, поряд метро Дружби Народів у Києві є Масажні салони. За даним Locator тут ведуть діяльність 6 Масажні салони.

  • Які Масажні салони найкращі поряд метро Дружби Народів у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Масажні салони поряд метро Дружби Народів у Києві: Osteos-центр остеопатії та кінезіології, Массажный центр Облака, Массаж.

  • Де знаходиться найближчі від мене Масажні салони поряд метро Дружби Народів у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Масажні салони, перейдіть на сторінку Масажні салони поряд метро Дружби Народів у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Масажні салони поряд метро Дружби Народів у Києві?

    Ціни на послуги Масажні салони залежать від конкретної послуги і Масажні салони. Locator.ua дає можливість всім Масажні салони вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Масажні салони.

  • Послугами яких Масажні салони поряд метро Дружби Народів у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Масажні салони, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Osteos-центр остеопатії та кінезіології, Массажный центр Облака, Массаж.

  • Як зв'язатись з цими Масажні салони?

    Контакти для зв'язку з цими Масажні салони ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Масажні салони поряд метро Дружби Народів у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Масажні салони у Києві

Масажні салони за районами Києва:

Масажні салони за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

послуги косметолога, епіляція, жіночій педикюр, нарощування вій, манікюр, нігті, ін'єкційні процедури, корекція брів, корекція фігури, солярій, татуаж, лімфодренажний масаж, spa-манікюр, остеопат, тайський масаж, anti-age процедури, баночний масаж, кінезіолог, масаж комірцевої зони, безін'єкційна мезотерапія, корекційний масаж, spa-педикюр, Безкоштовний Wi-Fi