• PRO

    Нотаріус Назарчук Оксана Миколаївна

    Досвідчений нотаріус в центрі міста.
     1.5 км від вулиця Інститутська: Київ, вулиця Десятинна
    детальніше
  • PRO

    Приватний нотаріус Науменко Марина Геннадіївна

    Ваші угоди, наша відповідальність: ми створимо юридичний фундамент вашого успіху!
     13 км від вулиця Інститутська: Київ, вулиця Чорнобильська
    детальніше
  • PRO

    Нотаріус Шабінська Анна Вікторівна

    Впевненість у кожному підписі, надійність у кожній угоді – ми тут для вас!
     7 км від вулиця Інститутська: Київ, вулиця Гарматна
    детальніше
  • Юридическая компания Busyness Lawyers

    вулиця Інститутська, тел. 0 (44) 209-64... показати
    вулиця Інститутська, 16, тел. +380(44)209-64-34 детальніше
    Реєстрація і ліквідація підприємств Юридическая компания Busyness Lawyers знаходиться у Києві, вулиця Інститутська. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 18:00.
  • Нотаріальна контора Костенка та Ісаченко

    вулиця Інститутська, тел.
    вулиця Інститутська, 24/7, тел. детальніше
    Нотаріальна контора Костенка Сергія Олександровича та Ісаченко Марії Олександрівни Дії які вчиняє наша нотаріальна контора: реєстрація бізнесу, посвідчення договорів з нерухомим та рухомим майном,...

Коротко про реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Інститутська у Києві

На цій сторінці зібрані реєстрація і ліквідація підприємств, розташовані на вулиці Інститутська у Києві. Locator відомо про дві реєстрація і ліквідація підприємств поряд з цим місцем серед яких Юридическая компания Busyness Lawyers, Нотаріальна контора Костенка та Ісаченко , які розташовані на вул. Інститутська. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці реєстрація і ліквідація підприємств.

  • Скільки Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Інститутська у Києві?

    За даним Locator на вулиці Інститутська у Києві ведуть діяльність 2 Реєстрація і ліквідація підприємств.

  • Які Реєстрація і ліквідація підприємств найкращі на вулиці Інститутська у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Інститутська у Києві: Юридическая компания Busyness Lawyers, Нотаріальна контора Костенка та Ісаченко.

  • Де знаходиться найближчі від мене Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Інститутська у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Реєстрація і ліквідація підприємств, перейдіть на сторінку Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Інститутська у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Інститутська у Києві?

    Ціни на послуги Реєстрація і ліквідація підприємств залежать від конкретної послуги і Реєстрація і ліквідація підприємств. Locator.ua дає можливість всім Реєстрація і ліквідація підприємств вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Реєстрація і ліквідація підприємств.

  • Послугами яких Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Інститутська у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Реєстрація і ліквідація підприємств, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Юридическая компания Busyness Lawyers, Нотаріальна контора Костенка та Ісаченко.

  • Як зв'язатись з цими Реєстрація і ліквідація підприємств?

    Контакти для зв'язку з цими Реєстрація і ліквідація підприємств ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Інститутська у Києві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

Реєстрація і ліквідація підприємств у Києві

Реєстрація і ліквідація підприємств за районами Києва:

Реєстрація і ліквідація підприємств за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Гідропарк, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

виїзд нотаріуса додому, юридичний супровід бізнесу, прийняття в депозит нотаріуса грошових сум і цінних паперів, оформлення договори іпотеки, посвідчення інших договорів, внесення змін до документів, посвідчення договорів, передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі, оформлення згоди виїзду дитини за кордон, оформлення договору позики, засвідчення вірності копій документів, зміна адреси підприємства, супроводження угод з нерухомістю, прийняття закритого заповіту, посвідчення договорів купівлі-продажу, посвідчення договорів міни, Юридичні послуги для бізнесу, видача свідоцтва про право на спадщину, консультація нотаріуса, видача свідоцтв, посвідчення договору купівлі-продажу нерухомості, оформлення заповіту, засвідчення справжності підпису, посвідчення договору застави, оформлення шлюбного договору, видача документа з архіву нотаріуса, реєстрація прав на нерухомість, посвідчення договорів оренди, реєстрація ФОП, Юридичні послуги для приватних осіб