Locator Київ Реєстрація і ліквідація підприємстввулиця Саксаганського Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського Київ

Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві

7
  • Апрактис

    вулиця Саксаганського, тел. 0 (97) 570-43... показати
    вулиця Саксаганського, 13/42, тел. +380(97)570-43-66 детальніше
    Реєстрація і ліквідація підприємств Апрактис знаходиться у Києві, вулиця Саксаганського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • PRO

    Приватний нотаріус Науменко Марина Геннадіївна

    Ваші угоди, наша відповідальність: ми створимо юридичний фундамент вашого успіху!
     12 км від вулиця Саксаганського: Київ, вулиця Чорнобильська
    детальніше
  • PRO

    Нотаріус Назарчук Оксана Миколаївна

    Досвідчений нотаріус в центрі міста.
     2.4 км від вулиця Саксаганського: Київ, вулиця Десятинна
    детальніше
  • PRO

    Нотаріус Шабінська Анна Вікторівна

    Впевненість у кожному підписі, надійність у кожній угоді – ми тут для вас!
     5 км від вулиця Саксаганського: Київ, вулиця Гарматна
    детальніше
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Юридическая компания Стайлинг

    вулиця Саксаганського, тел. 0 (44) 362-34... показати
    вулиця Саксаганського, 3, тел. +380(44)362-34-54 детальніше
    Реєстрація і ліквідація підприємств Юридическая компания Стайлинг знаходиться у Києві, вулиця Саксаганського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 13:00.
  • Компания Inter Offshore Consulting

    вулиця Саксаганського, тел. 0 (44) 466-11... показати
    вулиця Саксаганського, 119, тел. +380(44)466-11-99 детальніше
    Реєстрація і ліквідація підприємств Компания Inter Offshore Consulting знаходиться у Києві, вулиця Саксаганського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Адвокат Киев-Профессиональная защита в Киеве

    вулиця Саксаганського, тел. 0 (63) 580-97... показати
    вулиця Саксаганського, 65, тел. +380(63)580-97-18 детальніше
    Реєстрація і ліквідація підприємств Адвокат Киев-Профессиональная защита в Киеве знаходиться у Києві, вулиця Саксаганського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Компания Grey Company

    вулиця Саксаганського, тел. 0 (97) 662-79... показати
    вулиця Саксаганського, 57а, тел. +380(97)662-79-79 детальніше
    Реєстрація і ліквідація підприємств Компания Grey Company знаходиться у Києві, вулиця Саксаганського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 08:00 до 18:00.
  • Юридическая фирма Остапенко, Мармыш и партнеры

    вулиця Саксаганського, тел. 0 (44) 289-00... показати
    вулиця Саксаганського, 67, тел. +380(44)289-00-82 детальніше
    Реєстрація і ліквідація підприємств Юридическая фирма Остапенко, Мармыш и партнеры знаходиться у Києві, вулиця Саксаганського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Приватний нотаріус Майдибура Оксана Василівна

    вулиця Саксаганського, тел.
    вулиця Саксаганського, 133а, тел. детальніше
    У яких випадках необхідно звертатися до нотаріуса в Києві При оформленні купівлі-продажу нерухомості, нотаріус в Києві зможе оформити договір купівлі-продажу, якщо одна зі сторін (покупець або...

Коротко про реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві

На цій сторінці зібрані реєстрація і ліквідація підприємств, розташовані на вулиці Саксаганського у Києві. Locator відомо про сім реєстрація і ліквідація підприємств поряд з цим місцем серед яких Апрактис, Юридическая компания Стайлинг, Компания Inter Offshore Consulting та інші , які розташовані на вул. Саксаганського і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці реєстрація і ліквідація підприємств.

  • Скільки Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві?

    За даним Locator на вулиці Саксаганського у Києві ведуть діяльність 7 Реєстрація і ліквідація підприємств.

  • Які Реєстрація і ліквідація підприємств найкращі на вулиці Саксаганського у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві: Апрактис, Юридическая компания Стайлинг, Компания Inter Offshore Consulting.

  • Де знаходиться найближчі від мене Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Реєстрація і ліквідація підприємств, перейдіть на сторінку Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві?

    Ціни на послуги Реєстрація і ліквідація підприємств залежать від конкретної послуги і Реєстрація і ліквідація підприємств. Locator.ua дає можливість всім Реєстрація і ліквідація підприємств вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Реєстрація і ліквідація підприємств.

  • Послугами яких Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Реєстрація і ліквідація підприємств, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Апрактис, Юридическая компания Стайлинг, Компания Inter Offshore Consulting.

  • Як зв'язатись з цими Реєстрація і ліквідація підприємств?

    Контакти для зв'язку з цими Реєстрація і ліквідація підприємств ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Реєстрація і ліквідація підприємств на вулиці Саксаганського у Києві поряд

за районами поряд:

Реєстрація і ліквідація підприємств у Києві

Реєстрація і ліквідація підприємств за районами Києва:

Реєстрація і ліквідація підприємств за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Бориспільська, Васильківська, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Гідропарк, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська

Більше популярних послуг у рубриці:

юридичний супровід бізнесу, спадкове право, ліквідація ТОВ, компаній, підприємств, захист авторських прав, реєстрація ФОП, сімейне право, перереєстрація підприємств, суперечки з банками та кредитними організаціями, внесення змін до документів, видача документа з архіву нотаріуса, прийняття в депозит нотаріуса грошових сум і цінних паперів, засвідчення справжності підпису, забезпечення доказів, оформлення заповіту, консультація нотаріуса, посвідчення договорів, відшкодування шкоди здоров'ю, видача свідоцтв, вжиття заходів щодо охорони спадкового майна, включаючи опис, вчинення виконавчого напису на стягнення заборгованості та звернення стягнення на заставлене майно, відкриття конверту з закритим заповітом і оголошення закритого заповіту, бухгалтерське обслуговування, засвідчення вірності копій документів, видача витягу з реєстру нотаріальних дій, прийняття закритого заповіту, супроводження угод з нерухомістю, посвідчення часу пред'явлення документа, передача заяви фізичної та юридичної особи іншій фізичній і юридичній особі, вчинення протесту векселя, пред'явлення чека до платежу і посвідчення несплати чека, оформлення шлюбного договору