Locator Київ Стоматологічні клінікивулиця Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) Київ

Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві

6
  • Стоматология Гранат Клиник

    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, тел. 0 (44) 363-60... показати
    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 4, тел. +380(44)363-60-03 детальніше
    Стоматологічні клініки Стоматология Гранат Клиник знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Андрея Шептицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Стоматологическая клиника Сакрамед-2005

    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, тел. 0 (44) 541-04... показати
    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 14, тел. +380(44)541-04-32 детальніше
    Стоматологічні клініки Стоматологическая клиника Сакрамед-2005 знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Андрея Шептицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.
  • Стоматология Сония

    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, тел. 0 (44) 541-10... показати
    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 12, тел. +380(44)541-10-14 детальніше
    Стоматологічні клініки Стоматология Сония знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Андрея Шептицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Стоматологическое отделение Центральной поликлиники Днепровского района

    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, тел. 0 (44) 516-43... показати
    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 5, тел. +380(44)516-43-46 детальніше
    Стоматологічні клініки Стоматологическое отделение Центральной поликлиники Днепровского района знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Андрея Шептицького. Сьогодні ця організація працює за графіком.
  • Стоматологическая клиника Smile

    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, тел. 0 (44) 517-02... показати
    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 14, тел. +380(44)517-02-90 детальніше
    Стоматологічні клініки Стоматологическая клиника Smile знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Андрея Шептицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 20:00.
  • Центр терапии боли

    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, тел.
    вулиця Митрополита Андрея Шептицького, 4, тел. детальніше
    Стоматологічні клініки Центр терапии боли знаходиться у Києві, вулиця Митрополита Андрея Шептицького. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 21:00.

Коротко про стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві

На цій сторінці зібрані стоматологічні клініки, розташовані на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві. Locator відомо про шість стоматологічні клініки поряд з цим місцем серед яких Стоматология Гранат Клиник, Стоматологическая клиника Сакрамед-2005, Стоматология Сония та інші , які розташовані на вул. Митрополита Андрея Шептицького і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці стоматологічні клініки.

  • Скільки Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві?

    За даним Locator на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві ведуть діяльність 6 Стоматологічні клініки.

  • Які Стоматологічні клініки найкращі на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві?

    Locator радить відвідати насступні Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві: Стоматология Гранат Клиник, Стоматологическая клиника Сакрамед-2005, Стоматология Сония.

  • Де знаходиться найближчі від мене Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Стоматологічні клініки, перейдіть на сторінку Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві?

    Ціни на послуги Стоматологічні клініки залежать від конкретної послуги і Стоматологічні клініки. Locator.ua дає можливість всім Стоматологічні клініки вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Стоматологічні клініки.

  • Послугами яких Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Стоматологічні клініки, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Стоматология Гранат Клиник, Стоматологическая клиника Сакрамед-2005, Стоматология Сония.

  • Як зв'язатись з цими Стоматологічні клініки?

    Контакти для зв'язку з цими Стоматологічні клініки ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Стоматологічні клініки на вулиці Митрополита Андрея Шептицького (бывш. вулиця Анатолія Луначарського) у Києві поряд

за станціями метро поряд:

Стоматологічні клініки у Києві

Стоматологічні клініки за районами Києва:

Стоматологічні клініки за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Видубичі, Вирлиця, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Політехнічний інститут, Почайна, Поштова площа, Святошино, Славутич, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська