Locator Київ японська кухнявулиця Маршала Малиновського японська кухня на вулиці Маршала Малиновського Київ

японська кухня на вулиці Маршала Малиновського у Києві

5
  • Wok & sushi-bar Yoshi

    вулиця Маршала Малиновського, тел. 0 (63) 578-76... показати
    вулиця Маршала Малиновського, 23, тел. +380(63)578-76-26 детальніше

    японська кухняціна невідома

    Wok & sushi-bar Yoshi знаходиться у Києві, вулиця Маршала Малиновського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 22:00.
  • Магазин Суши Wok

    вулиця Маршала Малиновського, тел. 0 (97) 031-11... показати
    вулиця Маршала Малиновського, 15/3, тел. +380(97)031-11-84 детальніше

    японська кухняціна невідома

    Магазин Суши Wok знаходиться у Києві, вулиця Маршала Малиновського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 23:00.
  • Компания по доставке суши Остров суши

    вулиця Маршала Малиновського, тел. 0 (63) 014-74... показати
    вулиця Маршала Малиновського, 23, тел. +380(63)014-74-72 детальніше

    японська кухняціна невідома

    Компания по доставке суши Остров суши знаходиться у Києві, вулиця Маршала Малиновського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 22:00.
  • Магазин Суши Wok

    вулиця Маршала Малиновського, тел. 0 (44) 222-03... показати
    вулиця Маршала Малиновського, 15/3, тел. +380(44)222-03-33 детальніше

    японська кухняціна невідома

    Магазин Суши Wok знаходиться у Києві, вулиця Маршала Малиновського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 10:00 до 23:00.
  • Kimano суши

    вулиця Маршала Малиновського, тел. 0 (63) 407-39... показати
    вулиця Маршала Малиновського, 23, тел. +380(63)407-39-39 детальніше

    японська кухняціна невідома

    Kimano суши знаходиться у Києві, вулиця Маршала Малиновського. Сьогодні ця організація працює за графіком з 11:00 до 22:00.

Коротко про японська кухня на вулиці Маршала Малиновського у Києві

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу японська кухня, розташовані на вулиці Маршала Малиновського у Києві. Locator відомо про п'ять таких організацій поряд з цим місцем серед яких Wok & sushi-bar Yoshi, Магазин Суши Wok, Компания по доставке суши Остров суши та інші , які розташовані на вул. Маршала Малиновського і інших вулицях поряд. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу японська кухня.

  • Скільки на вулиці Маршала Малиновського у Києві є закладів, які надають послугу "японська кухня"?

    За даними Locator.ua на вулиці Маршала Малиновського у Києві послугу "японська кухня" надають 5 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "японська кухня" на вулиці Маршала Малиновського у Києві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу японська кухня, перейдіть на сторінку послуги "японська кухня на вулиці Маршала Малиновського у Києві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "японська кухня" на вулиці Маршала Малиновського у Києві?

    Ціни на послугу "японська кухня" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "японська кухня на вулиці Маршала Малиновського у Києві".

  • Послугами яких на вулиці Маршала Малиновського у Києві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Wok & sushi-bar Yoshi, Магазин Суши Wok, Компания по доставке суши Остров суши.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

японська кухня на вулиці Маршала Малиновського у Києві поряд

за станціями метро поряд:

японська кухня у Києві

японська кухня за районами Києва:

японська кухня за близькістю до метро:

Академмістечко, Арсенальна, Берестейська, Васильківська, Виставковий центр, Вокзальна, Героїв Дніпра, Голосіївська, Дарниця, Деміївська, Дорогожичі, Дружби Народів, Житомирська, Золоті ворота, Іподром, Кловська, Контрактова площа, Либідська, Лівобережна, Лісова, Лук'янівська, Майдан Незалежності, Мінська, Нивки, Оболонь, Олімпійська, Осокорки, Палац Спорту, Палац Україна, Печерська, Площа Льва Толстого, Позняки, Почайна, Поштова площа, Святошино, Тараса Шевченка, Театральна, Теремки, Університет, Харківська, Хрещатик, Чернігівська, Шулявська